Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 40,-
Gratis retourneren binnen Nederland
Online schoenen reserveren in de winkel
Achteraf betalen
Levertijd 1-2 werkdagen*

Gratis verzending vanaf € 40,-

Achteraf betalen mogelijk

Levertijd 1-2 werkdagen*

Online schoenen reserveren in de winkel

Welkom bij Voetencentrum Elferink

Voetencentrum Elferink biedt specialistische voetzorg en advies bij diverse voetklachten. De podotherapeut is specialist op het gebied van voetgezondheidszorg en behandelt diverse voetklachten maar ook klachten die daaruit voortvloeien. Bijvoorbeeld klachten aan de rug, knieën, heupen en enkels die ontstaan door een afwijkende stand of afwijkend functioneren van de voeten. Daarnaast kunt u terecht bij de podotherapeut met sportblessures die ontstaan door voetklachten, specifieke houding- en bewegingsklachten bij kinderen en ouderen en specifieke voetklachten die behoren bij reuma en diabetes. Onze podotherapeut staat graag voor u klaar. Voetencentrum Elferink is gevestigd in het pand van Elferink Schoenen aan de Grotestraat 26 in Raalte.

Afspraak maken

U kunt online een afspraak inplannen. Klik hier om direct naar de agenda te gaan. Liever telefonisch een afspraak maken? Ga dan naar onze contact pagina.

 

Online afspraak maken

 

Lekker lopen garantie

Kwaliteitszorg, patiëntveiligheid en de patiënt centraal vindt Voetencentrum Elferink erg belangrijk. Voetencentrum Elferink is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Wij bieden iedere patiënt met steunzolen een 'Lekker lopen garantie'. Dat wil zeggen dat, indien de steunzolen niet lekker lopen of pijn geven tijdens het dragen, u gratis een aangepast of nieuw paar steunzolen krijgt. De zolen moeten uiteraard eerst ingelopen worden, maar als u na een paar weken nog niet lekker loopt kunt u gratis bij ons terecht. Deze garantie geldt tot aan de eerste controle afspraak. Deze wordt normaal gesproken na 6 weken in gepland. Ons doel is om iedere patiënt met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan en dat iedereen lekker loopt op de individueel aangepaste steunzolen. 

Gratis advies

Wij bieden als service een gratis advies van de podotherapeut en een gratis schoenenadvies. U kunt iedere maandag tot en met donderdag tot 16.30 uur binnenlopen voor een gratis advies. Uiteraard geldt hier wel dat u soms even moet wachten indien de podotherapeut bezig is met een consult. Mocht uit het advies blijken dat u een consult nodig heeft kunt direct een afspraak met de podotherapeut inplannen. Dit consult, en een eventuele behandeling, wordt vaak vergoedt door uw zorgverzekeraar. Onze podotherapeut is, indien zij geen consult heeft, beschikbaar om schoenenadvies in de winkel te geven. U kunt tevens uw consult uitbreiden met een gratis schoenenadvies. Zo weet u zeker dat u het beste schoeisel voor uw voeten en voetklachten draagt en weet u op welke aspecten u moet letten. Heeft u vragen of wilt u online een afspraak maken voor een consult, ga dan naar onze contactpagina.

Zolen volgende werkdag klaar

Wij streven er naar om de voor u gemaakte zolen de volgende werkdag van de podotherapeut klaar te hebben. Onze podotherapeut is vrij op vrijdag, dit betekent dat zolen die donderdag besteld worden maandag klaar zijn in plaats van vrijdag. Vraag de podotherapeut naar de voorwaarden en levertijd.

Voetencentrum Elferink biedt specialistische voetzorg en advies bij diverse voetklachten. Onze steunzolen zijn binnen 1 tot 2 werkdagen klaar en u krijgt een 'lekker lopen garantie'.

Wat is een podotherapeut?

Een podotherapeut behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Patiënten met voetproblemen kunnen ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen krijgen aan de enkels, knieën, heupen of rug. Podotherapeuten zijn specialist op het gebied van de voet.

De titel podotherapeut is voorbehouden aan paramedici die de 4-jarige HBO- opleiding voor podotherapeuten hebben afgerond, zoals geregeld in art. 34 van de wet op de Beroepen in de Individuele  Gezondheidszorg (BIG). In dit artikel is ook de titel van podotherapeut vastgelegd als bij de wet beschermde titel. Alle podotherapeuten staan geregistreerd in het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB). De AGB-code van een podotherapeut begint altijd met de cijfers 26. Hiermee onderscheidt een podotherapeut zich van een podoloog.

De podotherapeut bij Voetencentrum Elferink is kwaliteit geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Dit houdt in dat de podotherapeut zich periodiek herregistreerd in het KP, bij- en nascholing volgt welke De Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP) heeft vastgesteld, één keer per vijf jaar succesvol gevisiteerd wordt door de NVvP en dat de podotherapeut werkt volgens de vastgestelde richtlijnen en protocollen van de beroepsvereniging. Deze activiteiten zorgen ervoor dat de podotherapeut voldoende up-to-date kennis heeft en werkt aan kwaliteitszorg en patiëntveiligheid.

Met welke klachten kun je naar een podotherapeut?

Een podotherapeut is een specialist op het gebied van voetgezondheidszorg en behandelt ook klachten die voortkomen uit voetklachten. Bijvoorbeeld klachten die ontstaan door een afwijkende stand of afwijkend functioneren van de voet. Dit kan klachten aan de rug, heupen, knieën en enkels veroorzaken. Ook voor voetklachten die onstaan door reuma of diabetes kunt u terecht bij onze podotherapeut.  

Problemen en klachten waarmee u naar de podotherapeut kunt gaan:

 • Standafwijkingen van de voeten: een verkeerde stand van de voeten kan leiden tot diverse klachten aan de pezen en spieren, zowel in de voet als in overige delen van het lichaam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan platvoeten, holvoeten of een voet die naar binnen zakt.
 • Standafwijkingen van de tenen of nagels: De gewrichten in de tenen staan vaak anders gebogen wat kan leiden tot pijn bij lopen en het dragen van schoenen. Ook kunnen irritatie- en drukplekken ontstaan. 
 • Voetklachten als gevolg van overbelasting en overdrukken
 • Voetklachten die onstaan door het dragen van verkeerde schoenen
 • Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde voetenstand en/of looppatroon
 • Sportblessures: Bij alle sporten is er een kans op blessures. Verkeerde schoenen, een verkeerd looppatroon of overbelasting kunnen voor diverse voet- en knieklachten zorgen. Ook een verkeerde ondergrond en stand van de voeten tijdens het sporten kan klachten veroorzaken.
 • Ingegroeide teennagel(s)
 • Terugkerende likdoorns (calvus/clavi) of overmatige eeltvorming (hyperkeratose/callus)
 • Specifieke stand- en houdingsklachten bij kinderen
 • Specifieke stand- en houdingsklachten bij ouderen
 • Specifieke voetproblemen bij Diabetes Mellitus (DM). Voetencentrum Elferink is niet in de keten opgenomen, DM patiënten krijgen een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.
 • Specifieke voetproblemen bij Reumatoïde Artritis: Reuma kan tot diverse voetklachten leiden. Zo kan de vorm en stand van uw voeten of tenen veranderen, er kunnen druk- en irritatieplekken of wondjes ontstaan of knobbels op de tenen. Voor meer informatie over reumatische voetklachten, behandelmogelijkheden en advies zie: Reumatische voet.

Onderzoeksmogelijkheden

Als u met uw klachten terecht kunt bij de podotherapeut wordt er een afspraak voor een consult gemaakt. Tijdens dit consult worden uw klachten besproken en worden uw voeten onderzocht. Afhankelijk van uw klachten zijn er diverse onderzoeksmogelijkheden en inspecties mogelijk. Wij raden u aan om altijd een paar schoenen mee te nemen die u vaak draagt. Wanneer u met sportblessures naar de podotherapeut gaat verzoeken wij u om uw sportschoenen mee te nemen. Aan de hand van slijtage aan uw (sport)schoenen kan de podotherapeut bijvoorbeeld uw looppatroon bekijken maar ze kan ook kijken of de schoenen goed bij uw voet passen.

Tijdens het consult kan de podotherapeut onderstaande onderzoeken en inspecties uitvoeren:

 • Inspectie: de anatomische (stands)afwijkingen, verkleuringen of andere bijzonderheden worden gemeten
 • Palpatie: hierbij worden pijnklachten uitgelokt en er wordt gekeken naar mogelijke (stands)afwijkingen in de botstructuur.
 • Functieonderzoek: de bewegingsmogelijkheden en gewrichtsstabiliteit van de voeten en enkel wordt getest. Indien er klachten aan knieën, heupen en rug voorkomen wordt het functie onderzoek gedeelte uitgebreid.
 • Ganganalyse: het looppatroon wordt bekeken om afwijkingen en andere bijzonderheden te meten aan de voeten, enkels, knieën, heupen, rug en armen.
 • Voetdrukmeting: de onderkant van de wordt voeten bekeken om de drukverdeling te meten. Dit gebeurt door middel van een computergestuurde drukmeetplaat.
 • Podoscopie: de onderkant van de voeten wordt bekeken in combinatie met de lichaamshouding.
 • Inspectie van de dagelijks gedragen schoenen. Uw schoenen en slijtage aan de schoenen geven veel informatie over uw looppatroon en klacht(en).
 • 3D scan van de voeten: hieruit worden meerdere metingen gehaald zoals voetlengte, -breedte, balwijdte en wreefhoogte.

Behandelmogelijkheden

Aan de hand van de resultaten van de diverse onderzoeken die tijdens het consult uitgevoerd worden kan de podotherapeut tot een juiste diagnosestelling komen. De podotherapeut bespreekt deze bevindingen met u. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan kan bestaan uit één of meerdere van de onderstaande behandelmethoden:

 • Podotherapeutische zolen om de stand van uw voeten te verbeteren en druk onder de voeten beter te verdelen en/of pijnlijke plekken te ontlasten
 • (Teen)ortheses om de stand van de tenen te corrigeren, drukplekken op en tussen de tenen te verminderen of wrijving tussen de tenen te verminderen.
 • Schoenmodificaties om uw gedragen confectieschoeisel beter passend te maken
 • Schoenadvies met betrekking tot geschikt en goed passend schoeisel. De schoen moet functioneel zijn voor uw voeten en de juiste pasvorm hebben. Hierin wordt intensief samengewerkt met Elferink Schoenen
 • Diabetes screening om een risico analyse te maken ter voorkoming van wondjes en ulcera aan de voeten van diabetes (DM type 1 en 2) patiënten. Voetencentrum Elferink is nog niet opgenomen in de keten. Hierdoor wordt podotherapie voor diabetes patiënten vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vraag bij onduidelijkheden de podotherapeut om advies
 • Reumatische screening om een risico analyse te maken ter voorkoming van wondjes op de voeten
 • Viltherapie voor tijdelijke drukontlasting en/of ter ondersteuning van andere therapieën
 • Taping voor het immobiliseren en/of ondersteunen van bepaalde structuren en/of ter ondersteuning van andere therapieën
 • Wondbehandelingen bij patiënten met een systeemaandoening zoals diabetes of reuma. Bij een ingegroeide teennagel (unguis incarnatus) zal eerst de pijnlijke nagel een stukje verwijderd worden voordat de wond kan genezen
 • Nagelbeugel en nagelprothese bij een ingegroeide of kromme (hyperconvexe) teennagel en ter voorkoming dat de nagel opnieuw kan ingroeien
 • Instrumentele behandeling wanneer uw (medisch) pedicure uw nagels, eelt en/of likdoorns niet meer kan behandelen
 • Advies en voorlichting zodat u in de toekomst betere preventieve maatregelen kunt treffen om voetklachten te voorkomen.

Pedicure

Naast podotherapie biedt Voetencentrum Elferink ook pedicure behandelingen aan. U kunt hiervoor terecht bij Ineke, onze vaste pedicure en inmiddels al meer dan twintig jaar werkzaam bij Elferink Schoenen. Twijfelt u of u met uw klachten bij de pedicure terecht kunt? Lees hieronder wat de pedicure voor u kan betekenen en welke behandelingen zij aanbiedt.

Over de pedicure

Ineke is een vast gezicht bij Elferink Schoenen in Raalte en is inmiddels al ruim twintig jaar werkzaam als pedicure. Hoewel ze al lang als pedicure werkt, is ze ooit begonnen als verkoopmedewerker. In 1992 is ze gebonnen in de winkel van Elferink Schoenen in Raalte en sinds 1996 is ze werkzaam als pedicure. U kunt bij haar terecht voor diverse voetklachten zoals eelt, likdoorns en kalknagels maar ook voor algemene voet-, huid- en nagelverzorging. Daarnaast adviseert de pedicure ook bij de juiste schoenen, voethygiëne en voetoefeningen. 

Door de samenwerking tussen de verkoopadviseurs bij Elferink Schoenen, de pedicure en de podotherapeut van Voetencentrum Elferink kunnen wij u op diverse vlakken adviseren en behandelen en zo kunnen wij een spoedige oplossing voor uw voetproblemen bieden. 

Waarom naar de pedicure

Worden uw voeten alleen gewassen tijdens de dagelijkse douchebeurt? De meeste mensen besteden niet zo veel aandacht aan hun voeten terwijl de gemiddelde mens er toch aardig wat uren op staat en loopt per dag. Daarnaast zitten de voeten vaak een groot deel van de dag afgesloten in schoenen. Het soort schoenen maakt hierin nog een groot verschil; draagt u schoenen van leer, met sokken van natuurlijk materiaal, of draag u synthetische sneakers met synthetische sokken? Het eerste is uiteraard veel beter voor uw voetgezondheid, maar uit onderzoek is gebleken dat veel mensen niet geschikt schoeisel voor hun voeten dragen. Dit kan zowel het materiaal zijn maar ook de pasvorm en de maat.

De pedicure is niet alleen voor vrouwen, zoals soms door mannen wordt gedacht, maar zij kan een ieder adviseren en behandelen bij diverse voetproblemen. De pedicure helpt u bij de voetverzorging en kan voetproblemen zoals eelt, likdoorns, (dikke) schimmelnagels, kromme- of ingegroeide nagels behandelen of verwijderen. Tevens kan zij u adviseren over de juiste schoenen.

De pedicure begint met een analyse van uw algehele gezondheid. Klachten of ziektes elders in het lichaam kunnen van invloed zijn op de voetgezondheid. Zo bespreekt zij met u mogelijke ziektebeelden, medicijngebruik, drukplekken en afwijkingen van de stand van de voeten of tenen. De pedicure werkt samen met de podotherapeut en indien nodig kunnen zij intern doorverwijzen naar elkaar of samenwerken aan een oplossing voor uw klachten. Daarnaast kunt u terecht bij de pedicure voor diverse producten om uw voeten te verzorgen zoals voetencrème, eeltcrème, voetdeodorant of antitranspiratie crème.

Voetverzorgingstips voor thuis

Voetverzorging behoort eigenlijk in uw dagelijkse verzorgingsritueel thuis. Door uw voeten goed te verzorgen kunt u diverse klachten voorkomen of verminderen. De onderstaande voetverzorgingstips kunt u eenvoudig thuis toepassen en helpen u hierbij:

 • Was uw voeten dagelijks maar gebruik hiervoor geen zeep of een speciale, milde zeep. Dit is met name ook van belang bij voetklachten die veroorzaakt worden door reuma of diabetes. Het is hierbij van belang dat wondjes niet geïrriteerd worden.
 • Droog uw voeten goed af met een zachte, droge handddoek. Ook goed tussen de tenen. Vocht wat tussen de tenen blijft kan wondjes veroorzaken en met name bij reumatische voeten of diabetes patiënten is het erg belangrijk dat de voeten en eventuele wondjes goed schoon en droog zijn.
 • Gebruik een voetencrème om uw voeten in goede conditie te houden. Let erop dat er niet teveel crème tussen de tenen blijft zitten, dit kan voor irritaties zorgen.
 • Knip uw teennagels recht af en niet te kort. Zo minimaliseert u de kans op ingegroeide teennagels. Indien u dit niet meer goed zelf kunt of als u het niet goed kunt zien kunt u hiervoor een afspraak maken bij de pedicure.
 • Zorg dat u in beweging blijft of doe specifieke voet- en enkeloefeningen om uw voeten en gewrichten soepel te houden. Deze oefeningen kunt u via uw fysiotherapeut, pedicure of podotherapeut krijgen. Indien u klachten met betrekking tot uw gewrichten hebt raden wij u aan eerst naar de huisarts te gaan.
 • Draag passende en goed ventilerende schoenen. Passend betekent zowel de juiste lengte- als breedtemaat. Daarnaast is de algehele vorm van de schoen van belang, een stevige hiel en zool en een goede wreefaansluiting. Laat u in de winkel adviseren en laat uw voeten deskundig opmeten. Zo weet u zeker dat u de juiste schoenen draagt. Ventilerende schoenen zijn schoenen die van natuurlijke materialen zijn gemaakt zoals nubuck, suède en leer. Het is van belang dat niet alleen de buitenkant van leer is maar juist ook het voetbed en de voering eventueel.
 • Draag zoveel mogelijk sokken of kousen van natuurlijke materialen zoals wol, katoen en zijde. Bij voorkeur sokken zonder naden zodat deze niet kunnen irriteren op drukplekken of over de tenen. Sokken mogen niet te strak zitten zodat ze de voet en enkel niet afknellen. Trek elke dag schone sokken aan en was ze hygiënisch schoon in de wasmachine.

Gratis voetencheck bij Elferink Schoenen

Twijfelt u of de pedicure of podotherapeut u kan helpen of wilt u niet direct een afspraak voor een consult maken? Loop gerust eens binnen bij Elferink Schoenen en laat u daar adviseren. Indien de pedicure en/of podotherapeut niet bezig is met een consult zijn zij in de winkel beschikbaar voor een gratis advies. Mocht blijken dat er een (specialistische) behandeling of uitgebreid onderzoek nodig is voor uw voetklachten dan kunt u direct een afspraak inplannen voor een consult. Dit wordt vaak vergoed door uw zorgverzekeraar.

Openingstijden

Pedicure Ineke is aanwezig op woensdag, van 09.00- tot 18.00 uur, en op donderdag, van 09.30 tot 18.00. U kunt telefonisch een afspraak maken maar u kunt ook in de winkel een afspraak maken via een medewerker van Elferink Schoenen.

Bij annulering van een afspraak kunt u ook telefonisch contact opnemen via onderstaand nummer. Wij verzoeken u uiterlijk 24 uur van te voren uw afspraak te annuleren of te verzetten. Indien u niet of korter voor de afspraak afzegt zijn wij genoodzaakt om de helft van de behandelkosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd. 

Locatie & telefoonnummer

De pedicure is gevestigd in het pand van Elferink Schoenen in Raalte:

Grotestraat 26

8102 CP CE Raalte

Telefoonnummer: 0572-358975

U kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats aan de Domineeskamp, achter de Jumbo. Let er wel op dat u een parkeerschijf achter het raam legt. U kunt dan twee uur gratis parkeren. U loopt vervolgens vanaf de parkeerplaats het steegje rechts naast de Jumbo in. U loopt dan langs de zij-ingang van Elferink Schoenen, u kunt hier naar binnen gaan. Indien u een afspraak heeft kunt u zich melden bij één van de medewerksters van Elferink Schoenen.

Tarieven pedicure

Behandelingen

Prijs met korting

Normale prijs

Volledig *

€25,-

€32,-

Klein **

€19,50

€26,-

Mini ***

€10,-

€15,-

*           De pedicure knipt en freest uw nagels; reinigt de nagelsulci (nagelwal) en verwijderd het eelt op uw voeten.

**          De pedicure knipt en freest uw nagels; reinigt de nagelsulci (nagelwal) of verwijderd het eelt op uw voeten.

**          De pedicure behandelt één teen of één likdoorn.

Facturering

Facturering gebeurt rechtstreeks aan u, direct na de pedicure behandeling. U kunt de factuur contant afrekenen; per pin aan de kassa van Elferink Schoenen is ook mogelijk. Het is niet mogelijk om uw factuur per creditcard te betalen. 

Tarieven

Hieronder ziet u een overzicht van de gehanteerde prijzen binnen Voetencentrum Elferink. Het onderzoek, de behandeling en de therapie wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg uw zorgverzekering voor welke vergoeding u in aanmerking komt of kijk op de website van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) bij het menu “vergoedingen”.

De podotherapeut bij Voetencentrum Elferink is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en aangesloten bij de NVvP zodat aan alle eisen voldaan is die de zorgverzekeraars stellen om over te gaan tot vergoeding. U kunt rechtstreeks, zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist, een afspraak maken bij Voetencentrum Elferink.

Tarieven Voetencentrum Elferink (podotherapie)

Nieuwe patiënt

 

Eerste onderzoek met zolen incl. nacontrole

 € 199,95

Eerste onderzoek met zolen incl. nacontrole t/m 16 jaar

 € 189,95

Eerste onderzoek incl. vervaardigen nagelbeugel (v.a.*)

 € 90,00

Eerste onderzoek incl. vervaardigen orthese incl. nacontrole (v.a.*)

 € 101,00

Podotherapeutisch onderzoek inclusief voorlopige therapie (v.a.*)

 € 94,00

Onderzoek groot

 € 84,00

 

 

Bestaande patiënt**

                       

Consult incl. nieuwe zolen

 € 178,95

Consult incl. nieuwe zolen t/m 16 jaar

 € 168,95

Consult incl. vervaardigen orthese (v.a.* )

 € 59,00

Consult incl. nieuwe afdek / onderhoud zolen (v.a.* )

 € 58,00

Instrumentele- of wond behandeling (v.a.*)

 € 27,50

Instrumentele behandeling met herplaatsen van één nagelbeugel (v.a.*)

 € 35,00

Instrumentele behandeling met vervaardigen van een nieuwe nagelbeugel (v.a.*)

 € 54,50

Consult (v.a.*)

 € 28,00

Jaarlijkse controle (v.a.*)

 € 42,00

Screening (v.a*)

 € 28,00

 

 

Overige losse verrichtingen

 

Huisbezoek in Raalte (v.a.***)

 € 27,50

Nieuwe afdeklaag podotherapeutische zolen

 € 16,00

Losse hakverhoging voor in de schoen (p/s)

 € 13,50

Aanpassen van zolen of schoenen (v.a*)

 € 23,00

Extra paar zolen

 € 99,95

Extra paar zolen t/m 16 jaar

 € 89,95

Los stuk klittenband, per 10 cm en per halve zijde

 € 2,50

Verzuimde afspraak

 € 28,00


* Bij de tarieven voor consulten dient u rekening te houden met 'vanaf' kosten.
Deze zijn afhankelijk van de ingeplande tijd. De behandelaar bepaalt wat er wordt gedeclareerd.

** Patiënten die langer dan vijf jaar niet in één van onze praktijken zijn geweest, worden als nieuwe patiënt gezien.

*** Deze toeslag voor een huisbezoek geldt voor de postcodes 8101, 8102 en 8103. Voor huisbezoeken met een andere postcode neemt u contact op met de praktijk op telefoonnummer 0572 745050. Hierbij worden andere tarieven gehanteerd.

Facturering

Facturering gebeurt rechtstreeks aan u, direct na de behandeling of bij het ophalen van uw therapeutische hulpmiddel(en). U kunt de factuur per pin in onze praktijk voldoen. In uitzonderlijke gevallen kan de factuur contant afgerekend worden. Indien nodig kan de factuur worden overgemaakt op het bankrekeningnummer wat vermeld staat op de factuur. Wanneer de rekening wordt overgemaakt door u als patiënt wordt het factuurbedrag met € 6,95 administratiekosten verhoogd. Het betalingstermijn van de factuur is uiterlijk 30 dagen na de dag van ontvangst van de factuur. Het is niet mogelijk om uw factuur per creditcard te betalen. In de situatie waarin de mogelijkheid bestaat om rechtstreeks aan een zorgverzekeraar of zorggroep /-instelling te declareren, is bovenstaande niet van toepassing en zal rechtstreekse declaratie plaatsvinden. De gemaakte kosten van behandeling van een patiënt jonger dan 16 jaar zijn verschuldigd door de wettelijk vertegenwoordiger. Een patiënt van 16 of 17 jaar is zelf de gemaakte kosten van behandeling verschuldigd, tenzij een wettelijke vertegenwoordiger schriftelijk bevestigd de kosten te zullen voldoen.

Contactgegevens debiteuren

Telefoonnummer: 0572-745050

Code/Omschrijving op uw nota

Vanuit Zorgverzekeraars Nederland zijn wij verplicht om op uw nota gebruik te maken van de volgende codes: 9100 (onderzoek/consult/therapie podotherapeut), 9101 (podotherapeutische zolen), 9102 (orthesen podotherapeut), 9103 (reparatie/correctie podotherapeut) en 9104 (instrumentele (wond) behandeling). De verrichtingen bij Voetencentrum Elferink zijn om deze reden allemaal gekoppeld aan een van bovengenoemde codes met prijzen zoals vermeld in de bovenstaande prijslijst.

Algemene voorwaarden tarieven

De getoonde voorwaarden bovenaan deze website met betrekking tot de levertijd, achteraf betalen en gratis retourneren zijn niet van toepassing voor Voetencentrum Elferink. Deze voorwaarden zijn alleen geldig voor de webshop van Elferink Schoenen. Alle voorwaarden met betrekking tot het Voetencentrum vindt u hier in het menu onder Algemene voorwaarden genoemd.

Vergoedingen

Het onderzoek, de behandeling en de therapie wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Hieronder ziet u per zorgverzekeraar, op alfabetische volgorde, de vergoedingen en voorwaarden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

De podotherapeut bij Voetencentrum Elferink is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en aangesloten bij de NVvP zodat aan alle eisen voldaan is die de zorgverzekeraars stellen om over te gaan tot vergoeding. U kunt rechtstreeks, zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist, een afspraak maken bij Voetencentrum Elferink.

Vergoedingen podotherapie

Aevitae 

 

Basis Pakket

Max. € 75,- per jaar, incl. reparatie of aanschaf vervaardigde podotherapeutische steunzolen 

 

Indien niet geleverd door genoemde zorgverlener dan is de vergoeding max. €  55,-

Plus Pakket

Max. € 100,- per jaar, incl. reparatie of aanschaf vervaardigde podotherapeutische steunzolen 

 

Indien niet geleverd door genoemde zorgverlener dan is de vergoeding max. €  75,- 

Supervip Pakket

100% vergoeding

 

Steunzolen 100% indien geleverd door orthopedisch schoentechnicus

Top Pakket

Max. € 250,- per jaar, incl. reparatie of aanschaf vervaardigde podotherapeutische steunzolen

 

Indien niet geleverd door genoemde zorgverlener dan is de vergoeding max. € 150,-

Vip Pakket

Max. € 500,- per jaar, incl. reparatie of aanschaf vervaardigde podotherapeutische steunzolen

 

Indien niet geleverd door genoemde zorgverlener dan is de vergoeding max. € 250,-

Let op!

Met betrekking tot levering podotherapeutisch steunzolen: leverancier moet lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). 

 

 

Anderzorg

 

Extra

Podotherapie en podologie: max. € 150,- per jaar

Jong

Podotherapie en podologie: max. € 200,- per jaar

Basis

100% van geldende tarieven, indien Zorgprofiel 2 en hoger

Let op!

Bovengenoemde maximaal vergoedingen worden gedeeld met andere zorgverleners actief in de voetengezondheidszorg.

 

Directe Toegankelijkheid: je hebt vooraf een schriftelijke verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. 

 

 

Avéro Achmea

 

Excellent

100% vergoeding waaronder 1 paar (sport) steunzolen*

Royaal

Max. € 200,- per jaar, waaronder 1 paar (sport)steunzolen

 

Maximaal 1 paar podotherapeutische steunzolen*

Let op!

Met betrekking tot podotherapeutisch steunzolen: leverancier moet lid zijn van NVvP

 

 

Azivo > zie menzis

 

 

 

AZVZ 

 

AZVZ Comfort

Geen vergoeding

AZVZ Comfort-extra

100% met Max. € 115,- per jaar,

 

podotherapeutische steunzolen max. € 60,- per jaar

 

 

Besured

 

All-in-1

 Max. € 70,- (incl. aanmeten, vervaardigen en afleveren van  podotherapeutische steunzolen) geen vergoeding indien de steunzolen door een orthopedisch schoentechnicus worden vervaardigt

 

 

CZ

 

50 Plus

Podotherapie en podologie: max. € 115,- per jaar 

 

Bijzondere gevallen: max € 210,- per jaar (bij diabetes, reuma of vaatproblemen).

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 60,- per jaar

Basis

Podotherapie en podologie: max. € 70,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 60,- per jaar

Gezinnen

Podotherapie en podologie: max. € 115,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 60,- per jaar

Jongeren

Podotherapie en podologie: max. € 70,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 60,- per jaar

Plus

Podotherapie en podologie: max. € 115,- per jaar 

 

Bijzondere gevallen: max € 210,- per jaar (bij diabetes, reuma of vaatproblemen).

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 75,- per jaar

Top

Podotherapie en podologie: max. € 115,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 75,- per jaar

Excellent

Podotherapie en podologie: 100%

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max € 75,- per jaar

 

Bijzondere gevallen: 100% (bij diabetes, reuma of vaatproblemen).

Ideaal

Podotherapie en podologie: max. € 115,- per jaar

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max € 75,- per jaar

 

Bijzondere gevallen: max € 115,- per jaar (bij diabetes, reuma of vaatproblemen).

Supertop

Podotherapie en podologie: 100%

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max € 75,- per jaar

 

Bijzondere gevallen: 100% (bij diabetes, reuma of vaatproblemen).

 

 

CZdirect

 

CZdirect Basic

Podotherapie en podologie: max. € 70,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 60,- per jaar

CZdirect Extra

Podotherapie en podologie: max. € 115,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 60,- per jaar

 

 

De Amersfoortse

 

Aanvulling Compact

Geen vergoeding

Aanvulling Basis*

100% vergoeding, max. 1 paar steunzolen per jaar

Aanvulling Budget*

100% vergoeding, max. 1 paar steunzolen per jaar

Aanvulling Optimaal*

100% vergoeding, max. 1 paar steunzolen per jaar

Aanvulling Uitgebreid*

100% vergoeding, max. 1 paar steunzolen per jaar

Let op!

*De Amersfoortse vergoedt geen siliconenorthese, orthonyxie, nagelbeugel en laterale wig. 

 

 

De Friesland Zorgverzekeraar

 

AV Extra

Max. € 150,- per jaar

 

Vergoeding podotherapeutische steun- en therapiezolen: max. € 100,- per 2 kalenderjaren

AV Optimaal

Max. € 250,- per jaar

 

Vergoeding podotherapeutische steun- en therapiezolen: max. € 100,- per 2 kalenderjaren

AV Fries

Max. € 250,- per jaar

 

Vergoeding podotherapeutische steun- en therapiezolen: volledig max 1 paar zolen per jaar

Let op!

Een voorafgaande verwijzing van de huisarts blijft verplicht

 

 

De Goudse

 

Aanvullende Verzekering Basis*

Max. € 300,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 35,- per jaar**

Aanvullende Verzekering Top*

Max. € 500,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 100,- per jaar**

Aanvullende Verzekering Totaal*

Max. € 500,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 100,- per jaar**

Aanvullende Verzekering Uitgebreid*

Max. € 300,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 70,- per jaar**

 Let op!

*  Voorwaarde: op basis van een schriftelijke verwijzing van een behandelend medisch specialist of huisarts, waaruit blijkt dat er een medische indicatie voor podotherapie aanwezig is.

 

** Voorwaarde: podotherapeut die erkend is door NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

 

 

Delta Loyd

 

 Comfort

Podotherapie en podologie: max. € 150,- per jaar 

 

Bijzondere gevallen: max € 500,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen)

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 200,- per jaar

Compleet

Podotherapie en podologie: max. € 150,- per jaar 

 

Bijzondere gevallen: max € 150,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen)

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 150,- per jaar

Extra

Podotherapie en podologie: max. € 100,- per jaar 

 

Bijzondere gevallen: max € 100,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen)

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 100,- per jaar

Top

Podotherapie en podologie: max. € 150,- per jaar 

 

Bijzondere gevallen: 100% vergoeding (bij reuma of vaatproblemen)

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: 100% vergoeding

Zilver

Podotherapie en podologie: max. € 70,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 60,- per jaar

Zorg 1

Podotherapie en podologie: max. € 70,- per jaar 

 

Bijzondere gevallen: max € 70,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen)

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 60,- per jaar

Zorg 2

Podotherapie en podologie: max. €115,- per jaar 

 

Bijzondere gevallen: max € 230,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen)

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 75,- per jaar

 

 

Ditzo

 

ZorgBest

75% vergoeding met een max. € 250,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen:  1 paar per jaar 

Let op!

 Voorwaarden:

 

• Je wordt behandeld door een podotherapeut, podoloog of podoposturaal therapeut.

 

• Ditzo betaalt alleen behandelingen en consulten.

 

• Je krijgt de steunzolen op voorschrift van de behandelend arts, podotherapeut, podoloog of podoposturaal therapeut.

 

• Ditzo vergoed NIET: - Verwijderen van eelt om cosmetische of verzorgende redenen en het knippen van teennagels. - Siliconenorthese, orthonyxie, nagelbeugel en laterale wig

 

 

DSW Zorgverzekeraar

 

AV Standaard

Max. 6 behandelingen per jaar, max. € 25,- per behandeldatum.

 

50% tot 55 euro maximale vergoeding per verzekerde per kalenderjaar voor podotherapeutische zolen.

AV Student

Max. 6 behandelingen per jaar, max. € 25,- per behandeldatum.

 

50% tot 55 euro maximale vergoeding per verzekerde per kalenderjaar voor podotherapeutische zolen.

AV Top

Max. 6 behandelingen per jaar, max. € 25,- per behandeldatum.

 

50% tot 55 euro maximale vergoeding per verzekerde per kalenderjaar voor podotherapeutische zolen.

AV Compact

Max. 6 behandelingen per jaar, max. € 25,- per behandeldatum.

 

Geen vergoeding voor podotherapeutische zolen.

 

 

FBTO modules

 

Module Voetzorg*

Max. € 150,- per jaar, incl. podotherapeutische zolen.

Let op! 

* Module voetzorg biedt vergoeding voor pedicurezorg, podotherapie/podologie en klassieke orthopedische steunzolen

 

* Podotherapie, de podotherapeut die voldoet aan de eisen van en geregistreerd staat in het Kwaliteitsregister Paramedici; 

 

 

FNV  Zorgcollectief (menzis)

 

FNV Zorg 1

Max. € 100,-budget: voor podotherapie, podotherapeutische steunzolen en pedicure.

FNV Zorg 2

Max. € 150,-budget: voor podotherapie, podotherapeutische steunzolen en pedicure.

FNV Zorg 3

Max. € 200,-budget: voor podotherapie, podotherapeutische steunzolen en pedicure.

FNV Zorg 4

Max. € 250,-budget: voor podotherapie, podotherapeutische steunzolen en pedicure.

FNV Primazorg

Max. € 150,-budget: voor podotherapie, podotherapeutische steunzolen en pedicure.

 

 

Gemeenten Optimaal (Zilveren Kruis)

 

 Optimaal Aanvullend 2

Max. € 200,= incl. 1 paar (sport) steunzolen

 Optimaal Aanvullend 3

Max. € 300,= incl. 1 paar (sport) steunzolen

 Let op!

* Podotherapeut moet kwaliteitsgeregistreerd staan in KP

 

* Directe toegankelijkheid : u heeft geen verwijzing van de huisarts nodig

 

 

HEMA

 

Aanvullend 1  

 Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 100,- per jaar. 

Aanvullend 2

 Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 200,- per jaar. 

Aanvullend 3

 Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 200,- per jaar. 

 

 

IAK

 

VGZ Aanvullend Goed

Max. € 100,- per jaar (budget Voetbehandelingen)

 

steunzolen max.  € 70,- p/jaar

VGZ Aanvullend Best

Max. € 500,- per jaar (budget Voetbehandelingen)

 

steunzolen max. € 125,- p/jaar

VGZ Aanvullend Beter

Max. € 300,- per jaar (budget Voetbehandelingen)

 

steunzolen max. € 125,- p/jaar

VGZ Gezin Pakket uitgebreid

 Max. € 300,- per jaar (budget Voetbehandelingen) 

 

steunzolen max. € 125,- p/jaar

VGZ Vitaal Pakket uitgebreid

Max. € 300,- per jaar (budget Voetbehandelingen) 

 

steunzolen max. € 125,- p/jaar

VGZ Single/duo uitgebreid

Max. € 300,- per jaar (budget Voetbehandelingen) 

 

steunzolen max. € 125,- p/jaar

VGZ Jong Pakket

Geen vergoeding

Fit & Vrij Pakket (budget)

Is omgezet naar VGZ Single/duo uitgebreid

Mix aanvullende verzekering

Geen vergoeding

Let op! 

* Budget Voetbehandeling: dit budget kunt u gebruiken voor podotherapie, steunzolen en zorg voor uw voet als u reuma hebt. Daarnaast ook voor diabetische voetbehandelingen bij zorgprofiel 1.

 

 

Ik! 

 

ik! zorg beter

100% vergoeding, max. 14 behandelingen per jaar

 

Podotherapeutische steunzolen max: 55,= p.jr.

ik! zorg goed

100% vergoeding, max. 12 behandelingen per jaar

ik! zorg gericht

100% vergoeding, max. 9 behandelingen per jaar

Let op! 

De podotherapie (consulten/aanmeetkosten) wordt vanuit het budget voor Beweegzorg en Therapie vergoed!

 

 

Interpolis Zorgactief  

 

ZorgActief 3 sterren

Geen vergoeding

ZorgActief 4 sterren

Geen vergoeding

 

 

InTwente  

 

AV Standaard

Max. 6 behandelingen per jaar, max. € 25,- per behandeldatum.

 

50% tot 55 euro maximale vergoeding per verzekerde per kalenderjaar voor podotherapeutische zolen.

AV Student

Max. 6 behandelingen per jaar, max. € 25,- per behandeldatum.

 

50% tot 55 euro maximale vergoeding per verzekerde per kalenderjaar voor podotherapeutische zolen.

AV Top

Max. 6 behandelingen per jaar, max. € 25,- per behandeldatum.

 

50% tot 55 euro maximale vergoeding per verzekerde per kalenderjaar voor podotherapeutische zolen.

AV Compact

Max. 6 behandelingen per jaar, max. € 25,- per behandeldatum.

 

Geen vergoeding voor podotherapeutische zolen.

 

 

IZA zorgverzekering 

 

IZA Extra Zorg 1

Maximaal € 125,- per jaar

 

Steuzolen: maximaal € 125,- per jaar

IZA Extra Zorg 2

Maximaal € 250,- per jaar

 

Steuzolen: maximaal € 150,- per jaar 

IZA Extra Zorg 3

Maximaal € 250,- per jaar

 

Steuzolen: maximaal € 225,- per jaar 

IZA Extra Zorg 4

Maximaal € 350,- per jaar

 

Steuzolen: maximaal € 225,- per jaar  

IZA Classic Comfort 

Maximaal € 115,- per jaar

 

Steuzolen: maximaal € 190,- per jaar  

 

 

IZZ zorgverzekering

 

IZZ Zorg voor de Zorg Extra 2

Max. € 90,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 90,- per jaar.

IZZ Zorg voor de Zorg Extra 3

Max. € 180,- per jaar 

 

Vergoeding podotherapeutische steunzolen: max. € 90,- per jaar.

 

 

Menzis

 

ExtraVerzorgd 1

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 100,- per jaar. 

ExtraVerzorgd 2

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 150,- per jaar. 

ExtraVerzorgd 3

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 200,- per jaar. 

JongerenVerzorgd

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 150,- per jaar. 

GarantVerzorgd 1

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 150,- per jaar. 

GarantVerzorgd 2

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 200,- per jaar. 

GarantVerzorgd 3

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 250,- per jaar. 

ZorgPlus

Zorgplus is omgezet naar extraVerzorgd

 

 

National Academic

 

 Aanvullende verzekering 1

Max. € 70,- per jaar. Incl. het aanmeten, vervaardigen en afleveren van podotherapeutische of podologische zolen en orthesen.

 Aanvullende verzekering 2

Max. € 70,- per jaar. Incl. het aanmeten, vervaardigen en afleveren van podotherapeutische of podologische zolen en orthesen.

 Aanvullende verzekering 3

Max. € 150,- per jaar: Podotherapeutische steunzolen (in pakket hulpmiddelen gezamenlijk) max.100% Max. 455,- per jaar.

 Student

Max. € 70,- per jaar. Incl. het aanmeten, vervaardigen en afleveren van podotherapeutische of podologische zolen en orthesen.

 Let op!

*Orthopedische (steun-/inleg)zolen, vervaardigd door een orthopedisch schoenmaker/ orthopedisch centrum, komen niet voor vergoeding in aanmerking 

 

 

OHRA

 

Aanvullend*

Podotherapie en podologie: max. € 50,- per jaar. 

 

Bijzondere gevallen: max € 50,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen).

 

Podotherapeutische steunzolen: geen vergoeding

Extra Aanvullend*

Podotherapie en podologie: max. € 100,- per jaar. 

 

Bijzondere gevallen: max € 100,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen).

 

Podotherapeutische steunzolen: max. € 100,-

Extra Uitgebreid*

Podotherapie en podologie: max. € 150,- per jaar. 

 

Bijzondere gevallen: max € 150,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen).

 

Podotherapeutische steunzolen: max. € 200,-

Uitgebreid Vitaal*

Podotherapie en podologie: max. € 150,- per jaar. 

 

Bijzondere gevallen: max € 500,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen).

 

Podotherapeutische steunzolen: max. € 200,-

Uitgebreid*

Podotherapie en podologie: max. € 150,- per jaar. 

 

Bijzondere gevallen: max € 150,- per jaar (bij reuma of vaatproblemen).

 

Podotherapeutische steunzolen: max. € 150,-

Compleet* 

Podotherapie en podologie: max. € 150,- per jaar. 

 

Bijzondere gevallen:100% (bij reuma of vaatproblemen).

 

Podotherapeutische steunzolen: 100%

Let op!

Reeds bestaande aanvullende verzekeringen geven een eventuele hogere/andere vergoeding. Deze verzekeringen zijn niet meer af te sluiten. Zie hiervoor uw bestaande polis en/of website.

 

 

ONVZ

 

Vrije Keuze Startfit

Geen vergoeding

 

Podotherapeutisch steunzolen: geen vergoeding

Vrije Keuze Benfit

Podotherapie: max. € 250,-

 

Podotherapeutisch steunzolen op voorschrift: max. € 150,-

Vrije Keuze Extrafit

Podotherapie: max. € 150,-

 

Podotherapeutisch steunzolen op voorschrift: max. € 100,-

Vrije Keuze Optifit

Podotherapie: 100%

 

Podotherapeutisch steunzolen op voorschrift: 100%

Vrije Keuze Superfit

Podotherapie: 100%

 

Podotherapeutisch steunzolen: 100%

Vrije Keuze Topfit

Podotherapie: 100%

 

Podotherapeutisch steunzolen: 100%

Let op! 

Bovenstaande vergoedingen op basis van behandeling door een podotherapeut.

 

 

OZF Achmea

 

AV Royaal

Max. € 100,- per jaar voor behandeling.

 

Max. € 125,- per jaar voor podotherapeutische zolen.

 

 

PMA zorgverzekering

 

ExtraVerzorgd 1

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 100,- per jaar. 

ExtraVerzorgd 2

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 150,- per jaar. 

ExtraVerzorgd 3

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 200,- per jaar. 

JongerenVerzorgd

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 150,- per jaar. 

GarantVerzorgd1

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 150,- per jaar. 

GarantVerzorgd2

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 200,- per jaar. 

GarantVerzorgd3

Podotherapie, podologie en pedicure: max. € 250,- per jaar. 

ZorgPlus Budget

Zorgplus is ondergebracht bij ExtraVerzorgd. 

 

 

PNO Zorg  

 

Start

Geen vergoeding

Standaard

Max. € 100,- per jaar.

 

Max. € 100 per jaar voor podotherapeutische zolen.

Keuze

Max. € 250,- per jaar.

 

Max. € 150,- per jaar voor podotherapeutische zolen.

Extra

Max. € 350,- per jaar.

 

Max. € 150,- per jaar voor podotherapeutische zolen. 

Compleet

Max. € 600,- per jaar.

 

Max. € 200,- per jaar voor podotherapeutische zolen. 

 

 

Plus Zorgverzekering van VGZ   voor ING rekeninghouders

 

VGZ Aanvullend Goed

Max. € 100,- per jaar (budget Voetbehandelingen)

 

steunzolen max.  € 70,= p/jaar

VGZ Aanvullend Best

Max. € 500,- per jaar (budget Voetbehandelingen)

 

steunzolen max. € 125,= p/jaar

Facturering

Facturering gebeurt rechtstreeks aan u, direct na de behandeling of bij het ophalen van uw therapeutische hulpmiddel(en). U kunt de factuur per pin in onze praktijk voldoen. In uitzonderlijke gevallen kan de factuur contant afgerekend worden. Indien nodig kan de factuur worden overgemaakt op het bankrekeningnummer wat vermeld staat op de factuur. Wanneer de rekening wordt overgemaakt door u als patiënt wordt het factuurbedrag met € 6,95 administratiekosten verhoogd. Het betalingstermijn van de factuur is uiterlijk 30 dagen na de dag van ontvangst van de factuur. Het is niet mogelijk om uw factuur per creditcard te betalen. In de situatie waarin de mogelijkheid bestaat om rechtstreeks aan een zorgverzekeraar of zorggroep /-instelling te declareren, is bovenstaande niet van toepassing en zal rechtstreekse declaratie plaatsvinden. De gemaakte kosten van behandeling van een patiënt jonger dan 16 jaar zijn verschuldigd door de wettelijk vertegenwoordiger. Een patiënt van 16 of 17 jaar is zelf de gemaakte kosten van behandeling verschuldigd, tenzij een wettelijke vertegenwoordiger schriftelijk bevestigd de kosten te zullen voldoen.

Contactgegevens debiteuren

Telefoonnummer: 0572-745050

Code/Omschrijving op uw nota

Vanuit Zorgverzekeraars Nederland zijn wij verplicht om op uw nota gebruik te maken van de volgende codes: 9100 (onderzoek/consult/therapie podotherapeut), 9101 (podotherapeutische zolen), 9102 (orthesen podotherapeut), 9103 (reparatie/correctie podotherapeut) en 9104 (instrumentele (wond) behandeling). De verrichtingen bij Voetencentrum Elferink zijn om deze reden allemaal gekoppeld aan een van bovengenoemde codes met prijzen zoals vermeld in de bovenstaande prijslijst.

Over ons

Voetencentrum Elferink behandelt patiënten met diverse voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Service, kwaliteit en de patiënt centraal stellen vindt Voetencentrum Elferink erg belangrijk. Wij zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Momenteel bestaat het team uit Podotherapeut Lieke van Buuren. Wij zijn op zoek naar een praktijkassistent ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden en hebben eventueel plek voor een stagiair. Kijk onder het kopje vacatures in het linkermenu voor meer informatie.

 

Lieke van Buuren - Podotherapeut

Nadat ik mijn opleiding tot podotherapeut met goed gevolg heb afgerond ben ik jarenlang werkzaam geweest als zelfstandig podotherapeut. Sinds kort ben ik werkzaam als podotherapeut bij Voetencentrum Elferink. De passie voor beweging zat er al van jongs af aan in. Mijn beide ouders zijn fysiotherapeut en van kleins af aan ben ik al graag buiten te vinden, onder andere om te sporten. Tegenwoordig ben ik nog steeds graag buiten te vinden en doe ik onder andere aan hardlopen, tennissen, skiën en mountainbiken. Mijn voorliefde voor sport en doordat ik continue bezig ben met de vraag hoe het net wat beter kan zorgen ervoor dat ik mijn vak elke dag met veel plezier uitoefen.

Na de middelbare school heb ik de opleiding tot podotherapeut gedaan en daarna heb ik veel ervaring opgedaan als zelfstandig podotherapeut. In het verleden heb ik diverse werkzaamheden verricht op de podotherapie opleiding. Na een aantal jaar te hebben gewerkt had ik behoefte aan een verdieping en verbreding van het vak podotherapie en daarom heb een master gezondheidswetenschappen gevolgd. Deze master heb ik met succes afgerond en ik heb me hierbij gespecialiseerd in gebruikersonderzoeken van informatiesystemen. Ik ben nog steeds graag actief in de podotherapeutische branche. Wat mij erg aanspreekt is de dynamiek binnen de beroepsgroep. Van patiënten helpen en tevreden klanten krijg ik energie. Mijn doel is om iedereen te kunnen helpen met podotherapeutische klachten en om te zorgen dat de dagelijkse bezigheden of het sporten weer pijnvrij of met minder klachten uitgevoerd kunnen worden.

U kunt mij altijd benaderen bij vragen, onduidelijkheden en opmerkingen. Ik ben te bereiken op mijn mailadres l.vanbuuren@voetencentrumelferink.nl of op 0572-745050

Contact en praktijkgegevens

U kunt zelf eenvoudig online een afspraak inplannen voor een behandeling. Indien u liever telefonisch een afspraak maakt kunt u ons bereiken op 0572-745050. Indien u een afspraak wilt verzetten of annuleren kunt u ons ook bellen op dit nummer. Graag verzoeken wij u bij het annuleren of verplaatsen van een afspraak uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak te bellen. Indien u korter voor de afspraak afzegt of niet komt zijn wij genoodzaakt om kosten voor een verzuimde afspraak in rekening te brengen.

 

Online afspraak maken

U wordt doorgestuurd naar onze online agenda. Deze agenda opent in een nieuw venster. Om een afspraak te kunnen maken dient u zich de eerste keer te registreren voor een account. Met dit beveiligde account krijgt u toegang tot de agenda en kunt u zelf uw afspraken inplannen en beheren.

 

Online afspraak maken

 

Openingstijden

U kunt een afspraak inplannen van maandag tot en met donderdag tussen 09.30 uur en 16.30 uur. De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag en zaterdag is onze podotherapeut niet aanwezig. U kunt eenvoudig zelf online een afspraak voor een consult inplannen.

 

Locatie

Voetencentrum Elferink

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Tel: 0572-745050

E-mail: info@voetencentrumelferink.nl

U kunt achter Voetencentrum Elferink parkeren. Dit is de grote parkeerplaats achter de Jumbo aan de Domineeskamp. U kunt hier gratis parkeren. Let er wel op dat u een parkeerschijf achter het raam van de auto legt, u kunt dan twee uur gratis parkeren. U loopt vervolgens zo vanaf de parkeerplaats het steegje rechts naast de Jumbo in. U loopt dan langs de zij-ingang van Elferink Schoenen, via deze ingang kunt u naar Voetencentrum Elferink lopen. 

 

Praktijkgegevens

AGB code Individuele zorgverlener: 26 000376

AGB code Voetencentrum Elferink: 26 050604.

NVvP- nummer: 10550

Service

De podotherapeutische bevindingen geven de podotherapeut informatie wat uw klacht(en) kan veroorzaken. De resultaten en bevindingen van de diverse onderzoeken worden gebruikt voor de diagnosestelling. Door dit met u te bespreken kan er een behandelplan op maat worden gemaakt. Wanneer ondanks de behandeling met zolen of een orthese het verwachtte resultaat uitblijft (wat met u is afgesproken) dan is het mogelijk deze podotherapeutische producten terug te brengen en in te leveren. U krijgt dan uw geld terug van de zolen of de orthese. Het onderzoek of consult moet wel altijd betaald worden. 

Bent u niet tevreden over uw behandeling of bejegening door de podotherapeut of heeft u een advies over hoe wij onze kwaliteit kunnen verbeteren, dan kunt u contact opnemen met ons.

Email: info@voetencentrumelferink.nl

Telefoonnummer: 0572-745050

 

Kwaliteit

Kwaliteitszorg, patiëntveiligheid en de patiënt centraal vindt Voetencentrum Elferink erg belangrijk. Voetencentrum Elferink is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Dit houdt in dat Voetencentrum Elferink voldoet aan de kwaliteitseisen en dat de podotherapeut zich periodiek herregistreerd in het KP, bij- en nascholing volgt welke De Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP) heeft vastgesteld, één keer per vijf jaar succesvol gevisiteerd wordt door de NVvP en dat de podotherapeut werkt volgens de vastgestelde richtlijnen en protocollen van de beroepsvereniging. Deze activiteiten zorgen ervoor dat de podotherapeut voldoende up-to-date kennis heeft en werkt aan kwaliteitszorg en patiëntveiligheid.

De titel podotherapeut is voorbehouden aan paramedici die de 4-jarige HBO- opleiding voor podotherapeuten hebben afgerond, zoals geregeld in art. 34 van de wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG). In dit artikel is ook de titel van podotherapeut vastgelegd als bij de wet beschermde titel. Alle podotherapeuten staan geregistreerd in het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB). De AGB-code van een podotherapeut begint altijd met de cijfers 26. Hiermee onderscheidt een podotherapeut zich van een podoloog.

AGB code Individuele zorverlener: 26 000376 

AGB code Voetencentrum Elferink: 26 050604

NVvP- nummer: 10550

Logo kwaliteitsregister paramedici

Behandelingen voor sporters

Sporten is hartstikke leuk en gezond om te doen. In Nederland wordt er veel voetbal, tennis en volleybal gespeeld en wordt er veel hardgelopen. Maar wat nou als het niet meer gaat door pijn?

De podotherapeut bij voetencentrum Elferink behandelt sporters met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Sporters met voetproblemen kunnen ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen krijgen aan de enkels, knieën, heupen of rug. Hiernaast behandelt een podotherapeut huid- en nagelaandoeningen. Podotherapeuten zijn specialist op het gebied van de voetgezondheidszorg.

 

Wat behandelt een podotherapeut bij sporters?

 • Standsafwijkingen van de voeten bij sporters
 • Standsafwijkingen van de tenen of nagels
 • Voetklachten als gevolg van overbelasting en overdrukken
 • Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde voetenstand en/of looppatroon
 • Sportblessures
 • Ingegroeide teennagel(s)
 • Terugkerende likdoorns of overmatige eeltvorming
 • Specifieke stand- en houdingsklachten bij sporters
 • Specifieke voetproblemen bij sporters met diabetes (type 1 en 2) en reumatische aandoeningen

 

Hoe verloopt een consult?

 Als u bij Voetencentrum Elferink komt wordt er gestart met een onderzoek naar de oorzaak van uw klacht(en) tijdens of na het sporten. Uw klacht(en) worden besproken. Hierna volgt een gericht podotherapeutische onderzoek wat kan bestaan uit een:

 • Inspectie: De anatomische (stands)afwijkingen, verkleuringen of andere bijzonderheden worden gemeten
 • Palpatie: Pijnklachten worden uitgelokt en er wordt gekeken wordt naar mogelijke (stands)afwijkingen in botstructuren
 • Functieonderzoek: De bewegingsmogelijkheden en gewrichtsstabiliteit van de voeten en enkel wordt getest. Met klachten aan knieën, heupen en rug wordt het functie onderzoek gedeelte uitgebreid. Tevens kijkt de podotherapeut naar de bewegingen die u als sporter maakt.
 • Ganganalyse: Het looppatroon wordt bekeken om afwijkingen en andere bijzonderheden te meten aan de voeten, enkels, knieën, heupen, rug en armen.
 • Voetdrukmeting: De drukverdeling onder de voeten wordt gemeten.
 • Podoscopie: De onderkant van de voeten wordt bekeken in combinatie met de persoonlijke lichaamshouding.
 • Schoeninspectie: De sportschoenen worden geïnspecteerd. Uw schoenen en slijtage aan uw schoenen geven veel informatie
 • 3D afdrukken van de voeten: Er wordt een 3D scan van de voeten gemaakt. Hieruit worden meerdere metingen gehaald worden zoals voetlengte, -breedte, balwijdte en wreefhoogte

 

Waar kan een podotherapeutische behandeling bij sporters uit bestaan?

De klinische bevindingen geven de podotherapeut informatie over wat uw klacht(en) kan veroorzaken. Door dit met u te bespreken kan er een behandelplan op maat worden gemaakt. Een podotherapeutische behandeling kan bestaan uit:

 • Podotherapeutische (sport)zolen
 • (Teen)ortheses
 • Sportschoen modificaties
 • Sportschoen advies
 • Viltherapie
 • Taping
 • Ingegroeide teennagel (deels) verwijderen
 • Nagelbeugel en nagelprothese
 • Instrumentele behandeling van nagels, eelt en likdoorns
 • Advies en voorlichting

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures hieronder. Voetencentrum Elferink is volop in ontwikkeling met op termijn locaties in Hattem en Kampen.

 

Podotherapeut
Locatie
Allen
Uren
16-40 uur

 

Voetencentrum Elferink is een nieuw Voetencentrum en een zusterbedrijf van Elferink Schoenen. Inmiddels is er in Raalte gestart en zal er worden uitgebreid met meerdere locaties, te starten met de locaties Hattem en Kampen. Hiervoor zoeken wij per direct een podotherapeut. Deze functie is, afhankelijk van jouw wensen en privésituatie, zowel fulltime als parttime in te vullen.

PODOTHERAPEUT (16 – 40 uur p/w)

Elferink Schoenen biedt een uitgebreid assortiment van schoenen aan en is gespecialiseerd in comfortschoenen. Het doel is om voor iedereen een goed passende schoen te vinden. Hierdoor trekt Elferink Schoenen veel klanten met voet gerelateerde problemen aan. Om in dat kader nog betere service en dienstverlening te kunnen bieden wordt er per locatie een zelfstandig werkende podotherapeut gevraagd. Als podotherapeut word je enthousiast van de mogelijkheid om samen te werken met gecertificeerde schoenadviseurs en (medisch) pedicures als ook met externe zorgverleners zoals huisartsen, fysiotherapeuten en andere medisch specialisten. Je bent naast je behandelruimte ook regelmatig in de schoenenwinkel te vinden waar je collega’s en patiënten ondersteunt in het adviseren van de juiste (comfort)schoenen en vragen beantwoordt. Je schakelt hierin makkelijk tussen patiënten die je behandelt in de praktijk, het te woord staan van klanten in de winkel en het samenwerken met collega’s.

Wij vragen:

 • kennis en ervaring als podotherapeut in de praktijk
 • zelfstandigheid
 • een pro-actieve houding
 • service gerichtheid
 • “evidence based” behandelplannen kunnen opstellen waarin de patiënt centraal staat
 • een registratie in het kwaliteitsregister paramedici
 • goede communicatieve vaardigheden
 • goede computervaardigheden, onder andere t.b.v. het digitaal modelleren van zolen

Het Voetencentrum werkt met de nieuwste apparatuur. Intern beschikt het Voetencentrum over een complete productielijn voor de podotherapeutische zolen. Hierdoor garanderen wij een snelle levering van de podotherapeutische zolen die met als motto “lekker lopen”. Voor jezelf zijn er mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling binnen de podotherapie. De werktijden zijn, in overleg, binnen de openingstijden van de schoenenwinkel. Onder nader af te spreken voorwaarden bieden wij een structureel hoger salaris dan gebruikelijk in de podotherapeutische branche. Voetencentrum Elferink biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een pensioenregeling. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Pas je in het bovenstaande profiel en wil je werkzaam zijn in een gezellig team? Mail je motivatiebrief samen met je CV naar Lieke van Buuren, l.vanbuuren@voetencentrumelferink.nl. Reageren op deze functie kan t/m 31 juli 2017. De gesprekken vinden plaats in augustus 2017. Meer informatie over het voetencentrum is te vinden op www.voetencentrumelferink.nl.

 

Stagiair
Locatie
Raalte
Uren
In overleg

 

Voetencentrum Elferink biedt diverse mogelijkheden voor stagiaires. Wij staan open voor podotherapiestudenten van het eerste tot en met het laatste jaar. Pedicures of andere voet gerelateerde beroepen kunnen ook een dag meelopen bij de podotherapie om nieuwe ervaringen en kennis op te doen. Wil je graag stage lopen? Mail een motivatiebrief samen met je curriculum vitae naar l.vanbuuren@voetencentrumelferink.nl.

 

Praktijkassistent
Locatie
Raalte
Uren
16-24 uur

 

Als praktijk assistent van Voetencentrum Elferink verleen je ondersteuning aan de podotherapeut bij het uitvoeren van werkzaamheden. Jij vervult o.a. de volgende werkzaamheden:

 • Ontvangt patiënten en staat deze te woord;
 • Handelt het telefoonverkeer efficiënt en effectief af;
 • Beheert de agenda van podotherapeuten en wijst op basis hiervan taken toe aan podotherapeut;
 • Verwerkt patiëntgegevens;
 • Verwerkt inkomende poststukken en verstuurt poststukken;
 • Verzorgt bedrijfsmatige ondersteuning ten aanzien van machines en medische apparatuur;
 • Voert voorbereidend werk uit ten aanzien van zoolvervaardiging en ortheses.
 • Slijpt zolen en ortheses;
 • Levert zolen en ortheses af aan patiënten;
 • Verzorgd de sterilisatie van instrumentaria

Jouw profiel

Om de functie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je over een flexibele werkhouding beschikt. Hiernaast moet je goed kunnen samenwerken met het team en ook zelfstandig kunnen werken. Snelle, adequate service en hoge kwaliteit van diensten en producten zijn belangrijke kernwoorden voor Voetencentrum Elferink. Daarnaast verwachten wij dat jij jezelf herkent in het onderstaande profiel:

 • (Student) podotherapie-opleiding of ander gerelateerde Mbo- of Hbo-opleiding
 • Ervaring in de dienstverlening en met (klanten)service
 • Kennis en ervaring in de Nederlandse gezondheidszorg
 • Goede computervaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Het nauwkeurig toepassen van effectieve en efficiënte werkmethodes
Wij bieden jou
 • Een parttime aanstelling, in eerste instantie, voor één jaar.
 • Als (student) podotherapeut de mogelijkheid om kennis en ervaringen op te doen binnen de podotherapie en om door te groeien.
 • Passende salariëring en arbeidsvoorwaarden.
 • Werken in een gezellig team.

Reacties

Stuur je motivatiebrief samen met je curriculum vitae naar: l.vanbuuren@voetencentrumelferink.nl of schriftelijk naar: Elferink Voetencentrum B.V., t.a.v. Lieke van Buuren, Grotestraat 26, 8102 CE Raalte, of reageer via onderstaande button.

 

Open sollicitatie
Locatie
Raalte
Uren
In overleg

 

Ben je op zoek naar een (parttime) baan als podotherapeut of een andere functie die past binnen ons Voetencentrum? Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen.

Informatie voor (para)medici

Kwaliteitszorg, patiëntveiligheid en de patiënt centraal vindt Voetencentrum Elferink erg belangrijk. Hiervoor is een goede samenwerking met andere disciplines nodig. U kunt foldermateriaal, verwijsblokken of andere informatie aanvragen via onderstaand e-mailadres.

Wanneer u als (para)medici of andere zorgprofessional een vakinhoudelijk overleg of een presentatie wenst, dan kunt u contact opnemen met Lieke van Buuren.

Email: info@voetencentrumelferink.nl

Telefoonnummer: 0572-745050

Algemene voorwaarden

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden Elferink Voetencentrum B.V.

 1. Wanneer u zich laat behandelen door een medewerker van Voetencentrum Elferink ontstaat er een natuurlijke behandelovereenkomst met uw behandelaar. Dit houdt in dat u de verplichting heeft uw behandelaar te vergoeden voor de geleverde diensten. Dit is onvoorwaardelijk van toepassing op alle behandelovereenkomsten tussen u en uw behandelaar, tenzij dit schriftelijk anders is overeengekomen tussen u en de behandelaar.
 2. Facturering gebeurt rechtstreeks aan u, direct na de behandeling of bij het ophalen van uw therapeutische hulpmiddel(en). U kunt de factuur per pin in onze praktijk voldoen. In uitzonderlijke gevallen kan de factuur contant afgerekend worden. Indien nodig kan de factuur worden overgemaakt op het bankrekeningnummer wat vermeld staat op de factuur. Wanneer de rekening wordt overgemaakt door u als patiënt wordt het factuurbedrag met € 6,95 administratiekosten verhoogd. Het betalingstermijn van de factuur is uiterlijk 30 dagen na de dag van ontvangst van de factuur. Het is niet mogelijk om uw factuur per creditcard te betalen. In de situatie waarin de mogelijkheid bestaat om rechtstreeks aan een zorgverzekeraar of zorggroep of -instelling te declareren, is bovenstaande niet van toepassing en zal rechtstreekse declaratie plaatsvinden.
 3. De gemaakte kosten van behandeling van een patiënt jonger dan 16 jaar zijn verschuldigd door de wettelijk vertegenwoordiger. Een patiënt van 16 of 17 jaar is zelf de gemaakte kosten van behandeling verschuldigd, tenzij een wettelijke vertegenwoordiger schriftelijk bevestigd de kosten te zullen voldoen.
 4. U dient zelf zorg te dragen voor declaratie van de factuur bij uw eigen zorgverzekering. Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Voor patiënten met diabetes mellitus kunnen andere voorwaarden gelden. Voetencentrum Elferink adviseert u de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering te raadplegen.
 5. Indien u de openstaande factuur niet binnen het gestelde termijn van 30 dagen voldaan heeft, bent u zonder nadere ingebrekestelling in verzuim. Voetencentrum Elferink behoudt het recht om zonder nadere aankondiging incassomaatregelen te treffen wanneer u in gebreke bent met betaling. Voetencentrum Elferink schakelt hiervoor een incassobureau en/of deurwaarderskantoor in. De gemaakte kosten hiervan zijn voor rekening van de patiënt.
 6. Mondeling of telefonisch gemaakte (behandel)afspraken kunnen tot 24 uur van te voren geannuleerd of verplaatst worden. Voetencentrum Elferink behoudt het recht voor afspraken die zonder afmelding verzuimd worden of binnen 24 uur voor de afspraak geannuleerd worden in rekening te brengen.
 7. Mondelinge toestemming waarbij u akkoord gaat met het vervaardigen van podotherapeutische zolen, ortheses of nagelbeugels is geldend. Na het onderzoek wordt direct gestart met de vervaardiging van deze therapeutische hulpmiddelen. Bij annulering zullen alle door ons gemaakte kosten bij u in rekening worden gebracht, vermeerderd met € 6,95 administratiekosten.
 8. Als u te laat komt bij uw afspraak betekent dit: een nieuwe afspraak maken. Als het niet te druk is en het werkschema van Voetencentrum Elferink laat het toe dan proberen wij u alsnog te helpen.
 9. Voetencentrum Elferink verplicht zich tot het handelen naar zijn of haar beste kunnen. Om de kwaliteit en de service te waarborgen zijn al onze podotherapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Zolen, orthese(s) en nagelbeugels zijn therapeutische hulpmiddelen, er kan daarom nooit garantie op het effect van deze hulpmiddelen worden gegeven. Kosten van aanpassingen aan nieuwe zolen/orthese(s)/nagelbeugel(s) binnen twee maanden na aflevering (of tot en met de eerste controle afspraak) vallen binnen de service van Voetencentrum Elferink en worden niet in rekening gebracht. Onvoldoende resultaat van de behandeling geeft in geen enkel geval recht op restitutie of vrijstelling van betaling.
 10. Mochten er klachten zijn dan dient u deze allereerst met de behandelende podotherapeut te bespreken en zal er naar een oplossing worden gezocht. Indien de voorgestelde alternatieven uw klacht niet oplossen kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij: Elferink Voetencentrum B.V., t.a.v. klachtenafdeling, Grotestraat 26, 8102 CE Raalte of email naar info@voetencentrumelferink.nl. Ook u kunt Voetencentrum Elferink helpen de kwaliteit te blijven verbeteren door kenbaar te maken waarover u wel of niet tevreden bent en verbeterpunten aan te geven als u ze ziet. U kunt het bovenstaande emailadres gebruiken.
 11. Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing, verlies of beschadiging van uw bezittingen of voor enige andere door u geleden schade.
 12. De algemene voorwaarden die genoemd worden op de website van Elferink Schoenen, betreffende de voorwaarden; 1-2 dagen levertijd, gratis retourneren en betaling met Afterpay zijn niet geldend voor Voetencentrum Elferink. Voetencentrum Elferink hanteert eigen algemene voorwaarden, levertijden en kosten welke allen terug te vinden zijn in deze algemene voorwaarden of via de opties in het linkermenu.  
 13. Op alle (behandel)overeenkomsten is het Nederlandse recht van toepassing.

Terug naar boven