Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 40,-
Gratis retourneren binnen Nederland
Online schoenen reserveren in de winkel
Achteraf betalen
Levertijd 1-2 werkdagen*

Gratis verzending vanaf € 40,-

Achteraf betalen mogelijk

Levertijd 1-2 werkdagen*

Online schoenen reserveren in de winkel

Contact en praktijkgegevens

U kunt zelf eenvoudig online een afspraak inplannen voor een behandeling. Indien u liever telefonisch een afspraak maakt kunt u ons bereiken op 0572-745050. Indien u een afspraak wilt verzetten of annuleren kunt u ons ook bellen op dit nummer. Graag verzoeken wij u bij het annuleren of verplaatsen van een afspraak uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak te bellen. Indien u korter voor de afspraak afzegt of niet komt zijn wij genoodzaakt om kosten voor een verzuimde afspraak in rekening te brengen.

 

Online afspraak maken

U wordt doorgestuurd naar onze online agenda. Deze agenda opent in een nieuw venster. Om een afspraak te kunnen maken dient u zich de eerste keer te registreren voor een account. Met dit beveiligde account krijgt u toegang tot de agenda en kunt u zelf uw afspraken inplannen en beheren.

 

Online afspraak maken

 

Openingstijden

U kunt een afspraak inplannen van maandag tot en met donderdag tussen 09.30 uur en 16.30 uur. De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag en zaterdag is onze podotherapeut niet aanwezig. U kunt eenvoudig zelf online een afspraak voor een consult inplannen.

 

Locatie 

Voetencentrum Elferink

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Tel: 0572-745050

E-mail: info@voetencentrumelferink.nl

U kunt achter Voetencentrum Elferink parkeren. Dit is de grote parkeerplaats achter de Jumbo aan de Domineeskamp. U kunt hier gratis parkeren. Let er wel op dat u een parkeerschijf achter het raam van de auto legt, u kunt dan twee uur gratis parkeren. U loopt vervolgens zo vanaf de parkeerplaats het steegje rechts naast de Jumbo in. U loopt dan langs de zij-ingang van Elferink Schoenen, via deze ingang kunt u naar Voetencentrum Elferink lopen. 

 

Praktijkgegevens

AGB code Individuele zorgverlener: 26 000376

AGB code Voetencentrum Elferink: 26 050604.

NVvP- nummer: 10550

Terug naar boven