Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 40,-
Gratis retourneren binnen Nederland
Online schoenen reserveren in de winkel
Achteraf betalen
Levertijd 1-2 werkdagen*

Gratis verzending vanaf € 40,-

Achteraf betalen mogelijk

Levertijd 1-2 werkdagen*

Online schoenen reserveren in de winkel

Zaterdag 14 april maart Open Dag Voetencentrum Elferink

Op zaterdag 14 april organiseert Voetencentrum Elferink een Open Dag in de Elferink Schoenen winkel in Hattem. Tijdens deze dag kunt u van 09.30 tot 17.00 uur in de winkel terecht voor gratis podotherapeutisch advies! U kunt de hele dag 3D scans van uw voeten en enkels laten maken en met een speciale drukplaat de druk onder uw voeten laten meten. Daarnaast geeft onze pedicure Ineke de hele dag gratis heerlijke voetmassages. Natuurlijk kunt u ook gelijk in de winkel terecht voor schoenadvies. 

Actie

Voetencentrum Elferink is zowel in Hattem als Raalte gevestigd. Onze locatie in Raalte bestaat dit jaar precies één jaar. Om dit te vieren, hebben we een speciale actie.Bij aankoop van één paar podotherapeutische zolen, ontvangt u een tweede paar (t.w.v. €99,95) gratis. Doordat onze podotherapeut de zolen zelf voor u op maat maakt, zijn ze vaak de volgende werkdag al klaar! Deze actie is geldig voor afspraken die voor 1 mei 2018 ingepland zijn. De zolen zijn niet inwisselbaar voor contanten. 

Plan uw afspraak

Geen tijd om naar de Open Dag te komen maar wel interesse in onze diensten? Klik hier om uw afspraak direct in te plannen of neem telefonisch contact op met Voetencentrum Elferink via 0572 745 050.

opendagraalte

Terug naar boven