Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 40,-
Gratis retourneren binnen Nederland
Online schoenen reserveren in de winkel
Achteraf betalen
Levertijd 1-2 werkdagen*

Gratis verzending vanaf € 40,-

Achteraf betalen mogelijk

Levertijd 1-2 werkdagen*

Online schoenen reserveren in de winkel

Over ons

Voetencentrum Elferink behandelt patiënten met diverse voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Service, kwaliteit en de patiënt centraal stellen vindt Voetencentrum Elferink erg belangrijk. Wij zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Momenteel bestaat het team uit Podotherapeut Lieke van Buuren. Wij zijn op zoek naar een praktijkassistent ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden en hebben eventueel plek voor een stagiair. Kijk onder het kopje vacatures in het linkermenu voor meer informatie.

 

Lieke van Buuren - Podotherapeut

Nadat ik mijn opleiding tot podotherapeut met goed gevolg heb afgerond ben ik jarenlang werkzaam geweest als zelfstandig podotherapeut. Sinds kort ben ik werkzaam als podotherapeut bij Voetencentrum Elferink. De passie voor beweging zat er al van jongs af aan in. Mijn beide ouders zijn fysiotherapeut en van kleins af aan ben ik al graag buiten te vinden, onder andere om te sporten. Tegenwoordig ben ik nog steeds graag buiten te vinden en doe ik onder andere aan hardlopen, tennissen, skiën en mountainbiken. Mijn voorliefde voor sport en doordat ik continue bezig ben met de vraag hoe het net wat beter kan zorgen ervoor dat ik mijn vak elke dag met veel plezier uitoefen.

Na de middelbare school heb ik de opleiding tot podotherapeut gedaan en daarna heb ik veel ervaring opgedaan als zelfstandig podotherapeut. In het verleden heb ik diverse werkzaamheden verricht op de podotherapie opleiding. Na een aantal jaar te hebben gewerkt had ik behoefte aan een verdieping en verbreding van het vak podotherapie en daarom heb een master gezondheidswetenschappen gevolgd. Deze master heb ik met succes afgerond en ik heb me hierbij gespecialiseerd in gebruikersonderzoeken van informatiesystemen. Ik ben nog steeds graag actief in de podotherapeutische branche. Wat mij erg aanspreekt is de dynamiek binnen de beroepsgroep. Van patiënten helpen en tevreden klanten krijg ik energie. Mijn doel is om iedereen te kunnen helpen met podotherapeutische klachten en om te zorgen dat de dagelijkse bezigheden of het sporten weer pijnvrij of met minder klachten uitgevoerd kunnen worden.

U kunt mij altijd benaderen bij vragen, onduidelijkheden en opmerkingen. Ik ben te bereiken op mijn mailadres l.vanbuuren@voetencentrumelferink.nl of op 0572-745050

Terug naar boven