Altijd weer die Floris van Bommel!

De lekkerste samenwerking van dit modeseizoen! Schoenenmerk Floris van Bommel en snoepfabrikant hebben samen twee sneakers op de markt gebracht, een eetbare én een draagbare! Deze limited edtion sneaker is alleen te winnen via erkende schoenenzaken of via een doosje Autodrop.

Bij Elferink Schoenen verloten we vijf paar van deze exclusieve blauw/roze herensneaker! Kans maken? Breng dan een bezoekje aan onze winkels in Dronten, Emmeloord, Hattem, Kampen, Nunspeet en Raalte en informeer naar de actievoorwaarden!  Of houdt onze Social kanalen de komende periode goed in de gaten…

Limited edition Floris van Bommel

 

Floris van Bommel collectie voorjaar’19

De collectie van het bekend Nederlands schoenenmerk Floris van Bommel heeft herenschoenen met opvallende ontwerpen en kleuren in de collectie. De schoenen ondergaan 280 specialistische handelingen, zijn stuk voor stuk uit hoogwaardige materialen vervaardigd en hebben een ultiem draagcomfort. De herenschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen waardoor er altijd een schoen te vinden is met de perfecte pasvorm voor uw voet.

➤ Bestel uw favoriete paar snel en eenvoudig online.

 Floris Van Bommel 16246/01  Floris Van Bommel 18091/00   Floris van Bommel 16342-00

Actievoorwaarden

Elferink Schoenen verloot vijf paar exclusieve “Floris van Bommel & Autdrop”. U kunt deel nemen aan de actie door na uw aankoop in één van onze zes winkels een speciaal actieformulier in te vullen. Onder alle aanmeldingen verloten we eind april/begin mei vier paar van deze sneakers.

Daarnaast verloten we de komende periode een paar via onze Social Media Kanalen (Facebook & Instagram)