Betaalwijzen

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Voor iDEAL hoef je geen account aan te maken en je hoeft je ook nergens te registreren. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank etc. dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Een terugbetaling via iDeal zal, afhankelijk van je bank, een aantal werkdagen duren.

Elferink Schoenen maakt verbinding met iDEAL via een beveiligde verbinding via de Rabo Omnikassa. De beveiliging van deze pagina wordt gegarandeerd door de Rabobank en werkt onafhankelijk van welke bank jezelf gebruikt.

 

Afterpay

Met Afterpay betaal je veilig achteraf. je ontvangt het product thuis en betaald alleen als je het product houdt. Je hoeft geen account aan te maken voor Afterpay. Na de bestelling ontvang je van Afterpay een betaaloverzicht per e-mail. Hierin staat wat je moet betalen en de uiterste betaaldatum. Via een betaalknop kun je eenvoudig de bestelling betalen of het bedrag zelf overmaken naar Afterpay. Je moet de betaling binnen 14 dagen na de bestelling voldoen. In die tijd kun je beslissen of je de bestelling wilt houden, ruilen of retourneren. Voor Afterpay bestellingen gelden uiteraard dezelfde voorwaarden. Je kunt jouw bestelling prodct binnen 14 dagen retourneren of ruilen. 

 

Creditcard

Bij Elferink Schoenen kun je jouw aankoop betalen met je Visa, Maestro en Mastercard creditcard. De betaalpagina is versleuteld en daarmee zijn de gegevens veilig. De betaling met creditcard gaat via de beveiligde verbinding van de Rabo Omnikassa. De beveiliging van deze pagina wordt gegarandeerd door de Rabobank en werkt onafhankelijk van welke bank jezelf gebruikt. Tijdens de betaling wordt gevraagd om de CVC code voor extra beveiliging. Deze code, bestaande uit 3 cijfers, vind je op de achterkant van de creditcard. Omdat afschrijvingen bij een Creditcard maandelijks plaatsvinden, zal bij het annuleren van een order de terugbetaling ook langer op zich laten wachten dan bij een betaling via Ideal. De terugstorting gebeurt vaak ook eenmaal per maand, afhankelijk van je eigen bank. Hou er dus rekening mee dat je soms een aantal weken op de terugbetaling moet wachten, afhankelijk van de periode en de bank.

 

Bancontact/ Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Je betaalt middels een versleutelde verbinding waardoor jouw gegevens veilig zijn. Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig via onze betaalprovider bij ons betalen. 


Vooruitbetaling per bank

Bij een vooruitbetaling per bank schrijf je zelf handmatig het bedrag over van jouw rekening naar het rekeningnummer van Elferink Schoenen. Je betaalt dus niet via een betaalomgeving zoals Ideal. Doorloop alle stappen van het bestelproces en rond de bestelling af. Je ontvangt dan een e-mail van ons met alle gegevens. Hierin staat precies hoe je kunt betalen. Zodra wij de betaling ontvangen hebben zullen wij de bestelling inpakken en versturen. Afhankelijk van je bank staat dit bedrag normaal gesproken binnen drie werkdagen op onze rekening. Vergeet niet dat door de verwerkingstijd van de betaling het dus iets langer kan duren voordat je de bestelling in huis hebt. Houdt hier ook rekening mee als je op feestdagen of in het weekend besteld. Wij reserveren je bestelling maximaal 14 dagen. Hebben we de betaling binnen die termijn niet ontvangen, dan wordt de bestelling geannuleerd.

 

Betalen in de winkel

Als je kiest voor afhalen in de winkel in plaats van verzending naar een afleveradres, dan heb je de mogelijkheid om in de winkel te betalen. In onze winkels kun je pinnen of contant betalen.