ERALTERS - licht, soepel & comfortabel

ERALTERS - licht, soepel en comfortabel

Iedereen zou altijd lekker moeten kunnen lopen. Wat je dag ook brengt, je schoenen moeten je voldoende steun en stabiliteit bieden. Dat is de filosofie van ERALTERS.

ERALTERS is helemaal nieuw, maar ontworpen door professionals met veel kennis van comfortschoenen. En dat merk je! Het draagcomfort van al de modellen is bijzonder hoog, er is met alles rekening gehouden. Daardoor trek je ze aan en doe je ze nooit meer uit! Bekijk direct de collectie.

ERALTERS ERALTERS ERALTERS ERALTERS

 

DEMPING & EXTRA STABILITEIT

De lichte en flexibele zool zorgt voor een juiste afwikkeling van de voeten en garandeert demping bij iedere stap die je zet. Wat je ook gaat doen, ERALTERS geven je extra stabiliteit door de brede loopzool. De zool loopt breed uit wat zorgt voor een groter loop oppervlak, maar lijkt optisch smal. Hierdoor zijn ERALTERS schoenen zeer geschikt als je veel loopt en/of staat.

 

FLEXIBEL & ADEMEND

ERALTERS hebben een geweven bovenwerk van elastisch textiel voor een optimaal ademend vermogen. Door de unieke structuur vormt de instapper zich naar je voet, sluit aan op de juiste plekken en behoudt tegelijkertijd zijn vorm. De elastische boord sluit goed aan op de voet zonder te knellen. Door die flexibiliteit trek je de instapper makkelijk aan en uit.

 

HOOG DRAAGCOMFORT

Wat je ook gaat doen, je loopt op wolken met het voetbed van memory foam. Het zorgt voor een uitstekende ondersteuning, ook voor lastigere voeten. Dankzij de uitneembare binnenzool kun je ERALTERS dragen met eigen steunzolen. Blaren zijn verleden tijd dankzij het zachte hielkussentje. En door de stevige hielkap, behoudt de instapper altijd zijn vorm.

ERALTERS

 

Gun je voeten steun en stabiliteit! Draag je favoriete ERALTERS tijdens een heerlijke wandeling, een dagje shoppen, het rondje met de hond, naar je werk of gewoon in en om het huis. Dankzij de minimalistische look, kun je ze eindeloos combineren met je garderobe. Shop ze direct online of kom ze passen in onze winkels.