Back to school!

De zomervakantie is bijna voorbij, de rugzak staat klaar en de kinderen hebben er zin in: de eerste school dag komt er weer aan! Wij bij Elferink Schoenen weten wel hoe jouw kind een goede eerste indruk achter laat op het schoolplein en dus zetten wij de leukste kinderschoenen op een rij.

Ga direct naar...

- Alle jongens schoenen

- Alle meisjes schoenen

Urenlang speelplezier met goede schoenen op de basisschool
Kwalitatief goede schoenen zijn tijdens het buitenspelen in de pauzes op de basisschool erg belangrijk. Rennen, klimmen en klauteren zijn activiteiten waarvoor schoenen met een goede grip echt een must zijn. De schoenen van Develab, Twins en Track Style en Red-Rag bieden veel grip waardoor jouw kind urenlang speelplezier heeft.

Hippe merken voor op de middelbare school

De plek om je eigen kledingstijl te ontwikkelen en er hip uit te zien is toch wel op de middelbare school. Is jouw kind dol op grote merken? Wij verkopen diverse populaire merken zoals Nike, Fila, Dr. Martens, New Balance, Puma en Vans. Sneakers zijn vooral populair, maar de laarsjes van PS Poelman laten ook altijd een goede indruk achter.

De juiste kinderschoenen

Het vinden van de juiste kinderschoenen kan erg moeilijk zijn. Als ouder wil je graag goede schoenen voor je kinderen maar je zoon of dochter wil graag stoere of hippe schoenen. In deze blog lees je meer informatie over wat goede schoenen zijn en hoe je de juiste schoenen voor jouw kind vindt.

Maatadvies bij Elferink Schoenen
Laat je in één van onze winkels adviseren over de juiste maat voor jouw zoon of dochter. Wij meten de voeten deskundig op in de lengte en in de breedte. Bij Elferink Schoenen vind je een groot assortiment kinderschoenen voor baby’s, jongens en meiden, wat ook te bestellen is op onze webshop.