Dit Deense merk dat al sinds 1963 bestaat heeft vakmanschap en comfort hoog in het vaandel. Daarnaast is vernieuwing een van de belangrijkste eigenschappen, en dit valt vooral terug te zien in het leergebruik, de technologie in de zolen en het maakproces.

Uitgebreide collectie

ECCO biedt een zeer uitgebreide collectie met voor ieder wat wils. Dames- en herenmodellen, casual of meer formeel. De zomercollectie bestaat uit gangbare kleuren en is gemaakt van zacht leer en flexibele zolen. Deze zomer draait om nieuwe avonturen. De schoenen zijn gemaakt om op te bewegen, waar je ook naartoe gaat.

Bezoek één van onze Elferink winkels en vind een passend paar schoenen. We hebben een ruime keuze voor elke gelegenheid, lekker flaneren in de stad of over de boulevard, een stadswandeling of voor een stevige wandeling in de natuur? We horen graag waar je naar op zoek bent en helpen je met jouw keuze.

ECCO Street Tray

Een van de highlights die we willen benoemen is de stijlvolle ECCO STREET TRAY sneaker. Ze zijn gelooid met ECCO DriTan™ technologie. De schoen is geïnspireerd op de athleisure-schoenentrend en heeft een minimalistische constructie met platte veters. Een prachtige, tijdloze aanvulling op jouw schoenencollectie.

ECCO #MovesLikeYou!
Ecco zwarte veterschoenen

Duurzaamheid

ECCO zet zich ook voortdurend in om hun impact op het milieu te verminderen.

ECCO’s DriTan™ technologie maakt gebruik van het vocht dat al in de huiden aanwezig is, waardoor er tijdens het looiproces enorme hoeveelheden water worden bespaard. DriTan™ zorgt ook voor een aanzienlijke vermindering van de hoeveelheid chemicaliën die wordt gebruikt en minimaliseert de productie van afvalwater met ongeveer 20 liter water per huid. Dat is gelijk aan 25 miljoen liter water dat wordt bespaard per jaar - genoeg water om 9.000 mensen een jaar lang gehydrateerd te houden.

Kijk voor meer informatie op: https://nl.ecco.com/nl-NL/Campaign/craftmanship_sustainability

Heren Ecco Dames Ecco