De favorieten van Edith

Hou jij van sneakers en stoere schoenen? Bekijk dan de favorieten van onze collega Edith.Edith

Edith werkt al 8 jaar bij Elferink schoenen en X11 schoenen en doet dat met veel plezier. Ze is verkoopster in hart en nieren en weet bij elke klant de juiste schoen te vinden. Maak kennis met Edith en ontdek haar favorieten.

Edith: “Ik ben Edith, 45 jaar, en ik werk al mijn hele leven in de verkoop. Ik ben begonnen in de parmuferie en drogisterij en uiteindelijk terechtgekomen in de schoenenwereld. Ik werk inmiddels 8 jaar bij Elferink en X11. Doordat de collecties en klanten bij beide winkels verschillend zijn is mijn werk iedere week afwisselend. Dit is voor mij de perfecte combinatie. Dit jaar heb ik de kans gekregen om de opleiding tot Gezond Lopen Adviseur te volgen. Zo kan ik klanten nog beter adviseren bij de aankoop van schoenen. Ik sta met heel veel plezier in de winkel en hoop dit nog lang te mogen doen.”

Mijn schoenenstijl: Ik heb niet één stijl, maar ik ben wel fan van New Balance.

Miskoop: De laatste jaren ben ik wel iets verstandiger geworden met schoenen kopen, ook ik heb achteraf toch wel eens spijt van mijn aankopen gehad.

Favorieten voor het najaar: Ik ga toch weer voor New Balance sneakers want ze lopen zo heerlijk. Daarnaast is de lange cowboylaars van Comforta favoriet, de westernlook past wel bij mij.

Zomer of wintercollectie: Zomercollectie

Plat of hak: Platte schoenen

Schoenenmotto: Keep calm en buy shoes

 

 


Comforta lange laarzen New Balance sneakers    Comforta korte laars