De favorieten van Ineke

Ineke is al jarenlang pedicure bij Elferink en een groot schoenenliefhebber. Ontdek haar favoriete schoenen.De favorieten van Ineke

Ineke is een vast gezicht bij Elferink Schoenen Raalte; begonnen als verkoopster en inmiddels al ruim 20 jaar pedicure. Ineke houdt van schoenen maar is door haar steunzolen gebonden aan schoenen met een uitneembaar voetbed. Ontdek haar favoriete, comfortabele schoenen.

Ineke: "In 1992 ben ik begonnen in de schoenenzaak in Raalte en sinds 1996 ben ik aan het werk als pedicure. Inmiddels behandel ik al ruim 20 jaar mensen met diverse voetklachten zoals eelt, likdoorns en kalknagels maar je kunt ook bij mij terecht voor algemene voet-, huid- en nagelverzorging. Daarnaast adviseer ik mensen omtrent geschikte schoenen, voethygiëne en voetoefeningen. Ik ben pedicure met een aantekening 'Diabetische voet' en voetverzorging bij reumapatiënten. Zo kan ik ook bij specifieke klachten adviseren. Dit maakt mijn werk erg afwisselend en leuk om te doen. Het verkoopwerk heb ik ook altijd erg leuk gevonden, ik hou van schoenen, maar ik ben door mijn steunzolen gebonden aan schoenen met een uitneembaar voetbed. Dit beperkt de keuze enigszins maar ook hier slaag ik altijd. Mijn favoriete merk is Footnotes, comfortabel maar toch vrouwelijk en modern."

Schoenenstijl: "Mijn stijl is modern en sportief, het modebeeld van de afgelopen jaren spreekt me aan dus ik slaag ieder seizoen weer."

Favorieten voor het voorjaar: "Ik slaag altijd bij Footnotes en dit voorjaar is de lichtgrijze sneaker mijn favoriet. Deze sneaker heeft een mooie print en ik kan hem overal bij dragen. Wanneer ik veel moet lopen of staan ga ik voor de Waldlaufer sneaker. Deze zit erg comfortabel en zorgt ervoor dat ik niet zo snel last van mijn voeten krijg. In de zomer draag ik graag sandalen en dit voorjaar is mijn keuze gevallen op de donkerblauwe sandalen van Durea."

Plat of hak: "Vanwege mijn steunzolen kan ik eigenlijk alleen maar platte schoenen dragen."

Miskoop: "Mijn grootste miskoop is een paar instappers van Waldlaufer. Er zit bijna een maat verschil tussen mijn voeten dus dat was niks; de ene schoen was veel te groot en de andere zat krap."

Winter of zomercollectie: "Ik slaag altijd het beste bij de wintercollectie. Ik loop het liefst op veterschoenen en in de winter is hierin meer keuze dan bij de zomercollectie."

 

Footnotes sneaker           Waldlaufer sneaker             Durea sandaal