De favorieten van Lisanne

lisanne

Stoer, netjes, plat of met hak; Lisanne houdt van (bijna) alle soorten schoenen!

Lisanne is onze enthousiaste weekendkracht en werkt bij Elferink Kampen. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt en is inmiddels bijna afgestudeerd als podotherapeut.

Lisanne: 'Schoenen, en met name mensen helpen met het vinden van de juiste schoenen, is mijn passie. Als meisje van 16 begon als weekendhulp bij Elferink en inmiddels heb ik van mijn interesse mijn werk gemaakt. Ik werk nu bijna 10 jaar bij Elferink Schoenen en ik ben mijn opleiding tot podotherapeut aan het afronden. Ik krijg er een kick van als mensen tevreden zijn en met een perfect passend paar schoenen de winkel verlaten. Het is een uitdaging om voor iedereen goed passende schoenen te vinden en helemaal voor mensen met 'moeilijke voeten'. Ik werk nog steeds met heel veel plezier iedere vrijdagavond en zaterdag bij Elferink. Het team in Kampen is al jarenlang vrijwel hetzelfde. Dit werkt erg prettig, we hebben allemaal onze eigen kwaliteiten en zijn goed op elkaar ingespeeld'. 

Schoenenstijl: Ik heb niet echt een stijl; stoer, netjes, plat of op een hak, ik vind heel veel schoenen leuk! Ik heb wel een zwak voor sneakers en dan het liefst sneakers met verschillende kleuren en printjes. Mijn stijl is afhankelijk van het seizoen en het type schoenen dat ik het seizoen ervoor heb gedragen. Ik wissel graag af.

Miskoop: Helaas is het grootste gedeelte van mijn pumps collectie een miskoop. Meestal koop ik ze omdat ze erg leuk staan bij een bepaald jurkje of jeans maar zitten ze uiteindelijk niet lekker.

Favorieten voor het najaar: Mijn nieuwe laarsjes van You Know. Ik hou van cognac tinten en gelukkig is die kleur dit seizoen weer helemaal in. Cognac is gemakkelijk te combineren qua kleur en ik draag deze laarsjes zowel bij een jurkje als bij een broek. Echt een topper! Daarnaast loop ik al 4 seizoenen achter elkaar op New Balance sneakers. Het 999 model blijft één van mijn favorieten. Ieder seizoen is deze weer in een mooie uitvoering verkrijgbaar. Deze sneakers lopen erg comfortabel en ik kan er prima een hele dag op werken. De Ca'Shott veterboots zijn helemaal in dit seizoen. Ze passen perfect bij een casual outfit; mooi met een baggy jeans en een dik vest. Het fijne aan deze laarsjes vind ik dat ze helemaal van leer zijn.

Zomer of wintercollectie: Absoluut de wintercollectie. Ik vind het altijd erg lastig om slippers en sandalen te kopen. Ze zitten nooit zo lekker als sneakers of laarzen. Hoewel ik liever de wintercollectie heb vind ik het altijd wel een fijn moment als de zomercollectie weer binnenkomt. Dan weet je in ieder geval dat het mooie weer er weer aankomt.

Plat of hak: Dat is een lastige. Vanuit mijn opleiding zou ik zeggen platte schoenen maar een goed paar hakken staat wel heel mooi, ook al doe ik vaak een miskoop als ik hakken koop. Doordeweeks en op werk draag ik gemakkelijke, platte schoenen maar voor een feestje of als ik uitga kies ik toch voor een paar hoge hakken.

 

New Balance sneakers   You Know enkellaarsje   Ca'Shott enkellaarsje