De favorieten van Sonja

Hou jij ook van sportieve schoenen? Bekijk dan hier de favorieten van Sonja.De favorieten van Sonja

Sonja is een vast gezicht bij Elferink Schoenen in Hattem en helpt inmiddels al 12 jaar lang klanten met het vinden van de perfecte schoenen.

Sonja: "Ik ben Sonja, 49 jaar, en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Epe. Inmiddels werk ik alweer 12 jaar bij Elferink Schoenen en elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. We hebben een heel gezellig team in Hattem en ik hoop daar nog vele jaren deel van uit te mogen maken. Daarvoor heb ik 16 jaar als verkoopster en coupeuse in een damesmodezaak gewerkt. Om een goed en persoonlijk advies te kunnen geven heb ik, toen ik begon bij Elferink, de cursus Kinderschoenen en Comfortschoenen gedaan. Afgelopen voorjaar heb ik de cursus tot Gezond Lopen Adviseur met succes afgerond. Verkopen is iets wat ik heel graag doe en ik help graag alle klanten met het vinden van de perfecte schoenen."

Schoenenstijl: Mijn stijl is casual sportief maar wel netjes.

Miskoop: Helaas heb ik vaak genoeg een miskoop gehad. Zo heb ik afgelopen voorjaar nog een paar mooie zalmroze Marco Tozzi pumps gekocht. Ze stonden ze erg mooi bij een jurkje, maar helaas waren ze echt te smal.

Favorieten voor het najaar: De Footnotes sneakers zijn echt mijn favoriet dit najaar. Ze lopen erg comfortabel maar zien er toch netjes uit. Op de Wolky sneakers kan ik uren lopen en staan, ze lopen zacht en zijn licht van gewicht. De suède Gabor laarsjes vind ik echt prachtig maar daar kan ik alleen maar van dromen. De hak is veel te hoog voor mij.

Zomer of wintercollectie: Zomer, ik loop het liefst de hele dag op slippers. 

Plat of hak: Ik vind hakken erg mooi maar ik koop altijd platte schoenen. 

 

 

Footnotes sneaker     Wolky sneaker     Gabor enkellaarsjes