Elferink Schoenen opnieuw bij de 50 beste schoenenzaken

Vakblad TRED heeft de 50 beste schoenwinkels van Nederland verkozen. Elferink Schoenen -met winkels in Dronten, Emmeloord, Hattem, Kampen, Nunspeet en Raalte-  is opnieuw één van die 50! De lijst bestaat uit schoenzaken die zich op hun eigen manier onderscheiden en wordt gevormd door inzendingen uit de gehele schoenenbranche zoals fabrikanten, agenten en leveranciers.

Elferink Schoenen bij de 50 beste schoenenzaken 

Elferink Schoenen wint de prijs voor de tweede keer. Echt een enorme eer, zegt Niels Elferink, eigenaar van de Elferink winkels, helemaal als je bedenkt dat er in totaal zo’n 3.000 schoenenzaken in Nederland zijn. Een fantastische prestatie van al onze vakkundige verkoopmedewerksters en de rest van ons team! 

“Elferink, toonaangevend in de regio”

Tijdens de verkiezing krijgen de schoenzaken punten voor hun assortiment, klantvriendelijkheid, algehele uitstraling, online activiteiten en innovatief ondernemerschap. Vakblad TRED beschrijft Elferink Schoenen  als “een toonaangevende schoenenzaak met een goede combinatie tussen heren, dames & kids”. Niels: Stilstaan is achteruit gaan. Blijven ontwikkelen is belangrijk. Zo openende Elferink Schoenen afgelopen twee jaar drie nieuwe winkels in Dronten, Emmeloord en Nunspeet.

 In april 2017 begonnen ze met het eigen Voetencentrum Elferink. Een gouden greep volgens Niels; klanten wisten de weg al naar Elferink Schoenen te vinden voor comfortschoenen, maar nu kunnen we ook hun voetproblemen oplossen.

 Vier mee met Elferink Schoenen

Van 9 t/m 14 september viert Elferink Schoenen dit succes met leuke activiteiten. Zo kunnen klanten in elke winkel een groot cadeaupakket winnen met o.a. sokken, verzorgingsproducten en een cadeaubon van 50% korting!