Elferink Schoenen is 1 van de 50 beste schoenzaken

Vakblad TRED heeft de 50 beste schoenwinkels van Nederland verkozen. Elferink Schoenen -met winkels in Raalte, Hattem, Kampen, Dronten, Nunspeet en Emmeloord-  is één van die 50! De lijst bestaat uit schoenzaken die zich op hun eigen manier onderscheiden en wordt gevormd door inzendingen uit de gehele schoenenbranche zoals fabrikanten, agenten en leveranciers.

Elferink Schoenen

Elferink Schoenen wint de prijs voor de eerste keer. Echt een enorme eer, zegt Niels Elferink, eigenaar van de Elferink winkels, helemaal als je bedenkt dat er in totaal zo’n 3.000 schoenenzaken in Nederland zijn. Een fantastische prestatie van al onze vakkundige verkoopmedewerksters en de rest van ons team!

 “Elferink, een onderneming die vooruit kijkt”

Tijdens de verkiezing krijgen de schoenzaken punten voor hun assortiment, klantvriendelijkheid, algehele uitstraling, online activiteiten en innovatief ondernemerschap. Vakblad TRED beschrijft Elferink Schoenen  als “een onderneming die vooruit kijkt”. Niels: Stilstaan is achteruit gaan. Blijven ontwikkelen is belangrijk. Elferink Schoenen opende afgelopen maart een nieuwe winkel in Emmeloord en heeft onlangs Hafkamp Schoenen in Dronten overgenomen.

In april 2017 zijn we begonnen met ons eigen Voetencentrum Elferink. Een gouden greep volgens Niels; klanten wisten de weg al naar Elferink Schoenen te vinden voor comfortschoenen, maar nu kunnen we ook hun voetproblemen oplossen.

Feestweekend

 Op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 vierde we in al onze winkels feest met onze klanten. We deelden flessen wijn en cadeautjes uit en voor iedereen stonden er heerlijke slagroomsoezen klaar.

Feestweekend 21/22 april 2018Feestweekend 21/22 april 2018