Comfort en mode combineren? Met Helioform kan dat!

Elferink Schoenen x Helioform  

Wij zijn gek op de schoenen van het merk Helioform! Waarom? Omdat Helioform moderne damesschoenen produceert van hoge kwaliteit en een uitstekend draagcomfort! De schoenen zijn voorzien van verschillende breedtematen en hebben een uitneembaar voetbed. Dit zorgt dat de schoenen zeer geschikt zijn voor steunzolen! Zo ben je altijd verzekerd van een goede pasvorm.

Exclusief bij ons

In samenwerking met Heliform verkopen wij nu prachtige collectie met een paar modellen die exclusief bij ons verkrijgbaar is. Dus ben je op zoek naar een Trendy sneaker met een uitneembaar voetbed? Dan ben je bij Helioform aan het juiste adres. Er is nu een superleuke actie op deze modellen, dus mis het niet! De modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

100% 100%s 100%

 

Stijlvol meets comfort

In 1972 is Helioform gestart met deze productie van comfortschoenen en bewijst steeds meer dat Trendy en comfort heel goed samengaan. Kenmerkend in het assortiment zijn de modische details en met name de kwaliteit van de schoenen. Ontdek bij ons het aanbod!

100% 100%s 100%

Ook met Helioform kun je altijd lekker lopen! Ontdek het zelf en bestel dit prachtige merk online of kom langs in één van onze winkels.