X11 Schoenen en de medewerkers favorieten

Vestiging X11

In 2011 opende X11 Schoenen haar deuren aan de Herenstraat als het kleine zusje van Elferink Schoenen.

X11 Schoenen heeft veel bekende (sport)merken in haar collectie, van Nike, Fila, New Balance tot PS Poelman. Alle modellen zijn met zorg uitgezocht. De collectie omvat heren- dames- en kinderschoenen. X11 Schoenen biedt vooral een collectie aan die past bij de huidige trends en het modebeeld. Waar Elferink Schoenen meer gespecialiseerd is op het draagcomfort, speelt X11 Schoenen meer in op de uitstraling en de trends van de schoenen. De collectie bevat dan ook veel schoenen die geschikt zijn voor elk budget en die een lust voor het oog zijn.

Door de jaren heen is X11 Schoenen uitgegroeid tot een toonaangevende naam in Raalte en werd het kleine zusje te groot voor het pand aan de Herenstraat, oftewel tijd voor een nieuw hoofdstuk. X11 Schoenen verhuisde naar een ander pand in Raalte aan de Grotestraat 9. Het nieuwe pand van X11 Schoenen is volledig opgeknapt en biedt nu onderdak aan honderden schoenen die met smart wachten op een nieuwe eigenaar.

Wist je dat het complete magazijn en het kantoor van Elferink Schoenen boven de winkel van X11 Schoenen gevestigd zat? Zij zijn verhuisd naar een groot pand op het industrieterrein.

De medewerkers bij X11 Schoenen zijn ervaren verkoopadviseurs die je graag helpen bij het aanmeten en adviseren van de juiste schoenen. Onze verkoopadviseurs zijn stuk voor stuk gek van schoenen en hebben dan ook ieder hun eigen stijl en favorieten. Deze passie delen ze graag en ze zullen hieronder hun eigen favorieten uitlichten.

Veterboots 

Onze medewerkers houden erg van stoere veterboots. Zo heeft weekendhulp Romy een voorkeur voor de hoge veterboots van PS Poelman en gaat Ingrid voor de veterboots van Dr. Martens.  

Dr. Martens PS Poelman Collega Ingrid

 

 

Tamaris

Het favoriete merk van onze gezellige collega’s Margreet en Carolien is Tamaris. Ze vinden het merk een hoog loopcomfort hebben en de uitstraling van de schoenen is stijlvol, vrouwelijk, maar toch ook stoer. Zij raden deze schoenen aan door het draagcomfort en hebben zelf ook enkele paren van dit merk.

Collega Margreet Tamaris Tamaris

 

Rieker

Onze modefanaat Sophia is helemaal fan van Rieker. Ze vindt Rieker zacht en comfortabel lopen en vindt de verschillende modellen van Rieker waaronder de chelsea boots die ze zelf draagt een mooi klassiek, maar modern uiterlijk hebben.

Rieker Rieker Collega Sophia

 

Kinderschoenen

Margreet vindt het bronzen model uit de Bullboxer kindercollectie helemaal te gek. De nieuwe kindercollectie bevat veel modellen, waaronder veel veterboots. Dit stoere model is perfect voor meiden die houden van wat kleur. Een merk dat onder onze medewerkers in de smaak valt voor jongens is Braqeez. Dit merk heeft bijvoorbeeld dit mooie hoge model. Geschikt om lekker mee buiten te spelen dit najaar.

Collega Margreet Bullboxer Braqeez

 

Wil je meer weten over de favoriete merken en/of schoenen van onze verkoopadviseurs? Of wil je ze zelf passen?  Kom langs in onze winkels en probeer jouw favoriete paar uit! Liever online winkelen? Bestel ze dan via onze website www.elferinkschoenen.nl.