X11 Schoenen viert feest!

X11 Schoenen viert feest

 

Vier 28 en 29 september met ons mee! Kom gezellig langs in het gloednieuwe pand van X11 Schoenen aan de Grotestraat 9. Wij laten je de nieuwste trends zien van dit najaar, maar dat doen wij natuurlijk niet zonder iets lekkers erbij te serveren. Wij verkopen veel mooie merken waaronder Rieker, Nike, Jochie & Freaks, Mustang, Fila, P.S. Poelman en ga zo maar door. Er zit vast iets voor je tussen om je najaarsgarderobe compleet te maken! We hebben ook een erg leuke zoektocht lopen die je niet wil missen…


ZOEK DE TASSEN VAN X11!

Tijdens het verhuizen is X11 Schoenen een X aantal tassen verloren. Deze tassen zijn bij een aantal winkels in Raalte terecht gekomen. Help 28 en 29 september bij het vinden van een X11 tas! Bij het vinden van een X11 tas staat je namelijk een leuke verassing te wachten. In elke X11 tas zit een prijs verstopt, waaronder het winnen van een paar gratis schoenen!

X11 TasX11 tas 2

Maar hoe kom je er nou achter waar we in Raalte deze X11 tassen zijn verloren? Nou, wij gaan je een handje helpen. Volg ons op Instagram (@x11schoenen) of op Facebook (X11 Schoenen) voor het krijgen van verschillende hints. Deze hints zullen je extra op weg helpen bij je zoektocht en zo heb je ook een voorsprong op de rest. Let op: we starten op dinsdag 24 september met het geven van hints! Zorg ervoor dat je geen hint mist. De tassen van X11 kun je pas gaan zoeken op 28 september van 9:30 t/m 17:00 uur en 29 september van 13:00 t/m 17:00 uur.

 Wij wensen je heel veel succes en plezier met het vinden van een X11 tas!