Energie, Balans en Comfort met Xsensible

 Energie, Balans en Comfort met Xsensible

Wil je niet kiezen tussen optimaal comfort en er trendy bij lopen? Met Xsensible hoef je die keuze ook helemaal niet te maken!

Maximale bewegingsvrijheid

Xsensible maakt gebruik van een gepatenteerde stretchleer technologie. Deze technologie bestaat uit 6 verschillende lagen en iedere laag heeft zijn eigen functie. Zo is de buitenste laag is gemaakt van echt leer en is hoog elastisch en zeer soepel. Het effect: de schoen rekt 70% mee in de breedte en slechts 30% in de lengte, en keert altijd terug in haar oorspronkelijke vorm. Dus dankzij het stretchleer met verbazingwekkende elasticiteit heb je maximale bewegingsvrijheid.

En wist je dat niet alleen een schoenmaat verder gaat dan enkel de lengte? De breedte van een schoen is minstens zo belangrijk. Daarom zijn de modellen van Xsensible in diverse wijdtematen (wijdte G en Wijdte H) zodat er altijd een model is dat goed bij jouw voet past. Een knellende schoen kan namelijk lijden tot nare voetklachten en ook in combinatie met eigen steunzolen is het van belang een iets breder model te kiezen. 

Steunzolen?

Draag je podotherpeutische zolen? Dan is het goed om te weten dat alle modellen van Xsensible een uitneembaar voetbed hebben. Ook de sandalen en slippers. Dit houdt in dat je het standaard voetbed gewoon kunt verwisselen met de op maat gemaakte steunzool. Wist je dat steunzolen maximaal twee jaar mee gaan? En bij intensief gebruik één jaar. Laat je oude zolen checken door onze podotherapeuten van Voetencentrum Elferink of plan een aspraak voor een voetanalyse.

 

Xsensible sandalen Xsensible sneaker Xsensible heren

 

Nooit meer vermoeide voeten

De Xsensible Stretchwalker heeft een uniek balanspunt in het midden van de zool, geïnspireerd op een oeroud Japans sandalenconcept. Het balanspunt zorgt voor optimale balans en een evenwichtig, gezonder lichaamshouding. Zo kun je de hele dag wandelen zonder stijve, pijnlijke of vermoeide voeten te krijgen. Hierdoor is de schoen ook ideaal voor mensen met een staand beroep zoals kappers of onze toppers in de zorg.

Trendy & modieus

Bij comfort denk je misschien aan saaie schoenen? Bij de modellen van Xsensible is dat zeker niet het geval! De laatste modetrends zie je terug in hun ontwerpen. In de zomercollectie met comfy sandalen zie deze 4 sandalentrends terug komen.

 1. 1. Brede banden
      In de zomer van 2020 zien we veel brede banden, geïnspireerd door grote sportmerken. Top, want bredere banden geven extra ondersteuning en comfort. Door de toevoeging van gespen en klittenband, zijn deze brede banden individueel verstelbaar. Dit is fijn, want hiermee kun je de sandaal naadloos laten aansluiten op jouw voet.

 2. 2. Dikke zolen
      De zool staat centraal bij Xsensible. De ietswat dikkere zool met Strechtwalker-balanstechnologie zorgt voor extra comfort. En deze ‘cunkcy’ zolen zien we ook veel terug in het straatbeeld. O.a. bij het model Ambon dat meerdere trends combineert.

 3. 3. Metallic accenten
     Laat je voeten stralen in de zomerzon met metallic! Veel modellen van Xsensible maken gebruik van deze trend. Zowel bij de sandalen (model Kea) als de slippers (model Rinia).

 4. 4. Dierenprint
      Al seizoenen lang zien we slangen- en panterprints in het modebeeld. Ben jij ook op zoek naar een echte eye-catcher? Kies dan voor het model Syros met een stijlvolle slangenprint in het blauw of wit.

 Ook op zoek naar een schoen die je als gegoten zit? Bekijk onze uitgebreide Xsensible collectie online of kom langs in onze winkels voor een uitgebreid advies. Kijk voor nog meer informatie op https://www.xsensible.com.