Comfortabel, licht én trendy met Xsensible!

 Comfortabel, licht én trendy met Xsensible!

Wil je niet kiezen tussen optimaal comfort en er trendy bij lopen? Met Xsensible hoef je die keuze ook helemaal niet te maken!

Maximale bewegingsvrijheid

Xsensible maakt gebruik van een gepatenteerde stretchleer technologie. Deze technologie bestaat uit 6 verschillende lagen en iedere laag heeft zijn eigen functie. Zo is de buitenste laag gemaakt van echt leer, wat heel elastisch en zeer soepel is. Het effect: de schoen rekt 70% mee in de breedte en slechts 30% in de lengte, en keert altijd terug in haar oorspronkelijke vorm. Dus dankzij het stretchleer met verbazingwekkende elasticiteit heb je maximale bewegingsvrijheid.

En wist je dat niet alleen een schoenmaat verder gaat dan enkel de lengte? De breedte van een schoen is minstens zo belangrijk. Daarom zijn de modellen van Xsensible in diverse wijdtematen (wijdte G en Wijdte H) zodat er altijd een model is dat goed bij jouw voet past. Een knellende schoen kan namelijk lijden tot nare voetklachten en ook in combinatie met eigen steunzolen is het van belang een iets breder model te kiezen. 

Ontdek Xsensible New Generation

Nieuw in de collectie van Xsensible: de exclusieve sneakerlijn van Next Generation! De Golden Gate is een eigentijdse sneaker die symbool staat voor de nieuwe generatie binnen het familiebedrijf. De sneakers zijn erg gewild dankzij het gestroomlijnde silhouet in combinatie met unieke details en de trendy kleuren. Het is niet voor niets onze beste Xsensible tot nu toe; in Golden Gate wil je gezien worden. De limited edition sneakerlijn van Xsensible voor dames en heren staat voor je klaar!

Next Generation Dames Xsensible next generation dames Xsensible Next Generation dames
Next Generation Heren Xsensible heren Xsensible heren

Steunzolen?

Draag je podotherpeutische zolen? Dan is het goed om te weten dat alle modellen van Xsensible een uitneembaar voetbed hebben. Dit houdt in dat je het standaard voetbed gewoon kunt verwisselen met de op maat gemaakte steunzool. Wist je dat steunzolen maximaal twee jaar mee gaan? En bij intensief gebruik één jaar. Laat je oude zolen checken door onze podotherapeuten van Voetencentrum Elferink of plan een aspraak voor een voetanalyse.

Nooit meer vermoeide voeten

De Xsensible Stretchwalker heeft een uniek balanspunt in het midden van de zool, geïnspireerd op een oeroud Japans sandalenconcept. Het balanspunt zorgt voor optimale balans en een evenwichtig, gezonder lichaamshouding. Zo kun je de hele dag wandelen zonder stijve, pijnlijke of vermoeide voeten te krijgen. Hierdoor is de schoen ook ideaal voor mensen met een staand beroep zoals kappers of onze toppers in de zorg.

Xsensible SNEAKERS Xsensible VETERBOOTS Xsensible heren

Ook op zoek naar een schoen die je als gegoten zit? Bekijk onze uitgebreide Xsensible collectie online of kom langs in onze winkels voor een uitgebreid advies. Kijk voor nog meer informatie op https://www.xsensible.com.