Wees voorbereid, bestel op tijd

Levertijden decembermaand

Eind november en in december is er een enorme piek met online bestellingen in Nederland. Onder andere door het Black Friday Weekend met als afsluiter Cyber Monday en natuurlijk Sinterklaas en Kerst. Wil je er zeker van zijn dat je jouw pakket op tijd in huis hebt? Bestel je pakket dan op tijd. Onze eigen levertijd is doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor 16.00 uur besteld, is morgen in huis. Dit geldt alleen op werkdagen en als de artikelen op voorraad zijn in ons magazijn. Bestellingen die op zaterdag na 15.00 uur worden geplaatst, verwerken we op maandag.

Verzending tijdens de sale

Hou er rekening mee dat het in de (drukke) sale periode wat langer kan duren voor je bestelling verwerkt wordt. Hou rekening met een maximale levertijd van vijf werkdagen. Plaats je een order met meerdere paren schoenen? Dan kan het gebeuren dat deze schoenen in magazijnen op verschillende locaties staan. Wij sturen de paren dan naar één locatie en versturen vanaf daar de bestelling naar de klant. Indien dit het geval is ontvang je van ons een bericht met de datum van verzending.  

Track & Trace

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een Track & Trace code van jouw bestelling, hiermee kun je de zending volgen. Onze levering verloopt doorgaans via de pakketbezorgers van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen in deze drukke periode. Want door de drukte bij PostNL is het mogelijk dat je pakket niet direct bezorgd wordt. Voorgaande jaren duurde de levering 1 tot 2 dagen langer dan normaal. Via je persoonlijke Track & Trace code kun je dit proces in de gaten houden. Deze ontvang je per mail.

 

Wil je meer informatie over de verzending en levering van jouw schoenen? Klik dan hier of neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@elferinkschoenen.nl of 0572 200 222.