Vidorreta

Vidorreta damesschoenen

Vidorreta is een Spaans merk dat vrouwelijke en elegante damesschoenen ontwerpt. Bij het ontwerpen houdt Vidorreta rekening met modetrends, comfort en ecologische vriendelijkheid door natuurlijke materialen te gebruiken. Vidorreta’s doel is om bij te dragen aan een ontspannen, vrolijke en elegante levensstijl. Vidorreta houdt van het voorjaar en de zomer en laat deze liefde doorspreken in de ontwerpen. Kies dit voorjaar uit een espadrille van Vidoretta op een plateauzool, met een printje in het bovenwerk of een espadrille op een sleehak.

Vidorreta maakt gebruik van jute in haar schoenen. Jute is een natuurlijk product en groeit in plantvorm. Vidorreta hecht grote waarde aan het milieu en duurzaamheid en kiest daarom voor een natuurlijk materiaal zoals jute. Jute is erg sterk en wordt gevlochten om de onderzijde van de schoenen en espadrilles. De productiewijze van Vidorreta is een combinatie tussen innovatieve technologieën en ambachtelijk vakmanschap. Traditie gaat hand in hand met vernieuwing. Zo blijft Vidorreta continue voldoen aan de wensen van de consument maar behouden ze wel hun eigen, unieke stijl en vormgeving.

Bekijk de collectie espadrilles, instappers en sneakers van Vidorreta hier op onze website en bestel nu eenvoudig online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.