Werken bij Elferink Schoenen

Altijd al model willen zijn? Geef je dan nu op! Wij zoeken namelijk modellen voor onze nieuwe herfst/winter collectie! Het is heel makkelijk, want je maakt van jezelf de foto's in je vertrouwde omgeving! Dus ben jij fotogeniek, gek op schoenen en hou je van foto's maken of is er iemand in je omgeving die daarvan houdt? Super!

Lees hier meer over hoe jij straks staat te shinen op onze social kanalen!

Modellen voor de herfst/winter collectie

Wat houdt het in?

Als model voor Elferink Schoenen ontvang je thuis vijf paar schoenen uit onze nieuwe herfst/winter collectie of je haalt deze bij één van onze winkels op. Met deze schoenen maak je meerdere mooie foto's in verschillende outfits. Deze foto's hoeven niet heel professioneel te zijn, we vinden het vooral belangrijk dat de foto's er leuk uitzien en dat de schoenen natuurlijk mooi naar voren komen! Foto's goed gelukt? Dan stuur je de foto's naar ons toe en gebruiken wij ze voor onze social media accounts. Natuurlijk met eventuele tag naar jouw account! Daarna mag je zelf één paar schoenen houden en stuur je de andere vier paren terug naar ons hoofdkantoor of breng je ze terug naar één van onze winkels. We hopen er een fijne samenwerking aan over te houden en wie weet word jij in de toekomst wel ambassadeur van Elferink Schoenen!

Wie zoeken we?

We hebben geen specifieke eisen als het gaat om uiterlijk en leeftijd. Juist die diversiteit is wat we zoeken! We vinden het wel heel belangrijk dat je goed met ons communiceert over de schoenen en foto's.  Daarnaast zoeken we iemand die gevoel heeft voor foto's maken of iemand kent die dit goed kan, fotogeniek is en een liefde heeft voor schoenen. Want dat willen we natuurlijk op de foto's terugzien!

Wat bieden we jou?

  • Een gratis paar schoenen uit de nieuwe collectie!
  • Een fijne samenwerking met een gezellig familiebedrijf
  • Wordt eventueel ambassadeur van ons bedrijf

Voorwaarden

Is er een match? Dan stellen wij een klein contract op met o.a. de volgende voorwaarden:

  • Wij hebben het recht om de foto's te gebruiken voor onze social media kanalen en eventueel voor posters in de winkels
  • De schoenen worden in overleg samen met het model en onze marketeer uitgekozen
  • Je mag één paar van de vijf paren schoenen houden; de andere vier paren gaan onbeschadigd terug naar onze winkel
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de schade aan de schoenen waarvan je de foto's maakt
  • De foto's worden voor oktober aan ons geleverd, zodat wij ze kunnen gebruiken voor de lancering van onze nieuwe collectie
  • Bij gebruik van foto's op je eigen account, graag onze social media account taggen

Contact

Ben je enthousiast en voldoe je aan de criteria? Stel jezelf dan even kort voor en stuur minstens drie foto's van jezelf naar marketing@elferinkschoenen.nl. Wij zijn heel benieuwd en zien jouw mailtje graag tegemoet!