Onze Producten

In onze winkels en op onze webshop vindt u een hele brede collectie van uitsluitend merkschoenen. Tijdens de inkoop van deze schoenen wordt er op gelet dat deze schoenen voldoen aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
 
Onze collectie is opgebouwd uit een aantal groepen, zoals damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen.
 
In onze dames- en herencollectie vindt u topmerken als Van Bommel, Floris Van Bommel, Gabor, Via Vai, Ara, Paul Green, SPM, Nubikk, Marco Tozzi, Helioform, MJUS, Timberland, Panama Jack, Blackstone, Australian, HUB, New Balance, Mephisto, Ecco en ga zo maar door.
Daarnaast hebben wij een grote collectie comfortschoenen van merken als Durea, Footnotes, Waldläufer, Pocco Pazza, Piedi Nudi en nog vele andere. Wandelschoenen van de merken Meindl en Lowa.
 
Onze kindercollectie bestaat uit gerenomeerde kindermerken. Om er maar even een paar te noemen: Trackstyle, Twins, Giga, Redzz, Red Reg, Develab, Freaks, Jochie, Shoesme. En dit zijn ze nog lang niet allemaal. We zorgen ervoor dat we voor iedere voet leuke goed passende schoenen hebben. Het maakt niet uit of je voet breed of smal is, lang of kort, of je een steunzooltje hebt of niet.
 
Kijk gerust rond op onze site. Als je iets besteld wordt het gratis naar je opgestuurd (vanaf een aankoopbedrag van 40 euro) en, indien nodig, mogen de schoenen ook weer gratis retour en krijg je je aankoopbedrag terug gestort.
 
Kom je liever in één van onze winkels passen? Ook geen probleem. Op de site kun je een bestelling aanmaken om vrijblijvend af te halen in de winkel. Je hoeft in dit geval niets online te betalen. De schoenen worden in de door jou geselecteerde winkel tot een week voor je gereserveerd. Als je dit wilt kunt je in het afrekenscherm bij afleveren kiezen voor 'Afhalen in de winkel' en vervolgens een winkel kiezen om het af te halen. Heel gemakkelijk dus!
 
Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze stellen door een bericht in te typen in ons contactformulier.