Winkelmand
Gratis verzending vanaf € 40,- (voor NL & BE)
Bestel nu, betaal achteraf met Klarna
Levertijd 1-2 werkdagen*
Retourtermijn van 2 weken

podotherapie

Voetencentrum Elferink biedt specialistische voetzorg en advies bij diverse voetklachten. Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van voetgezondheidszorg en behandelen diverse voetklachten maar ook klachten die daaruit voortvloeien. Bijvoorbeeld klachten aan de rug, knieën, heupen en enkels die ontstaan door een afwijkende stand of afwijkend functioneren van de voeten. Daarnaast kunt u bij ons terecht met sportblessures die ontstaan door voetklachten, specifieke houding- en bewegingsklachten bij kinderen en ouderen en specifieke voetklachten die behoren bij reuma en diabetes. Voetencentrum Elferink is gevestigd in de winkels van Elferink Schoenen in Hattem en Raalte.

Afspraak maken

U kunt online een afspraak inplannen. Klik hier om direct naar de agenda te gaan. Liever telefonisch een afspraak maken? Ga dan naar onze contact pagina.

 

Online afspraak maken

 

Lekker lopen garantie

Kwaliteitszorg, patiëntveiligheid en de patiënt centraal vindt Voetencentrum Elferink erg belangrijk. Wij bieden iedere patiënt met steunzolen een 'Lekker lopen garantie'. Dat wil zeggen dat, indien de steunzolen niet lekker lopen of pijn geven tijdens het dragen, u gratis een aangepast of nieuw paar steunzolen krijgt. De zolen moeten uiteraard eerst ingelopen worden, maar als u na een paar weken nog niet lekker loopt kunt u gratis bij ons terecht. Deze garantie geldt tot aan de eerste controle afspraak. Deze wordt normaal gesproken na 6 weken in gepland. Ons doel is om iedere patiënt met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan en dat iedereen lekker loopt op de individueel aangepaste steunzolen. 

 

Gratis advies

Wij bieden als extra service gratis advies van onze voetspecialisten. Dit is mogelijk van donderdag en vrijdag in Raalte en op woensdag in Hattem. Uiteraard geldt hier wel dat u soms even moet wachten indien we bezig zijn met een consult. Mocht uit het advies blijken dat u een consult nodig heeft kunt direct een afspraak inplannen. Dit consult, en een eventuele behandeling, wordt vaak vergoedt door uw zorgverzekeraar. Onze specialisten zijn, indien zij geen consult hebben, beschikbaar om schoenenadvies in de winkel te geven. U kunt tevens uw consult uitbreiden met een gratis schoenenadvies. Zo weet u zeker dat u het beste schoeisel voor uw voeten en voetklachten draagt en weet u op welke aspecten u moet letten. Heeft u vragen of wilt u online een afspraak maken voor een consult, ga dan naar onze contactpagina.

 

Zolen binnen enkele werkdagen klaar

Wij streven er naar om de voor u gemaakte zolen binnen enkele werkdagen klaar te hebben. Vraag naar de voorwaarden tijdens uw consult.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en trends.

Vul hier uw voornaam in.
Vul hier uw achternaam in.
Vul hier uw e-mail adres in.Ongeldig e-mail adres.
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.