Gratis extra zolen

Gratis extra paar steunzolen

Bent u een nieuwe klant bij Voetencentrum Elferink en heeft u therapeutische zolen nodig? Dan ontvangt u gratis een extra paar zolen. Dit heeft meerdere voordelen. Zo hoeft u de zolen niet telkens te verwisselen tussen u favoriete schoenen. Hierdoor slijten de steunzolen minder snel en bent u nog langer verzekerd ben van optimale ondersteuning. Door het gemak van een tweede paar zolen, bent u wellicht eerder geneigd ze dagelijks te dragen. En dat laatste draagt bij aan beter resultaat van uw zooltherapie.

Het effect van zolen

Zooltherapie zorgt voor een verbetering van de voetfunctie of om de stand van uw voeten te verbeteren en druk onder de voeten beter te verdelen en/of pijnlijke plekken te ontlasten. De zool ondersteunt de banden, spieren en gewrichten van zowel de voet, knie, heup én de rug. Onze voetspecialisten stellen een individueel zoolplan voor u op.

Binnen enkele werkdagen klaar

Wij produceren alle therapeutische zolen in eigen beheer. Daardoor zijn ze vaak binnen enkele werkdagen al klaar. Hierdoor kunt u snel met uw zooltherapie starten.

Vergoeding

Het onderzoek, de behandeling en de therapie wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg uw zorgverzekering voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

Actievoorwaarden

  • Actie is alleen geldig voor nieuwe cliënten van Voetencentrum Elferink. Dit zijn cliënten die niet eerder onder behandeling zijn geweest bij Voetencentrum Elferink en niet in de clientdatabase zijn opgenomen.
  • Het extra paar zolen is identiek aan het eerste paar zolen. Het tweede paar wordt niet aangepast voor ander (wandel/sport) schoeisel. Indien u dit wel wenst wordt er €23,- extra in rekening gebracht.
  • Actie is alleen geldig op het aan meten, produceren en afleveren van de zolen. Een eventuele nacontrole of aanpassing van de zolen is uitgesloten van deze actie.
  • Actie is alleen geldig voor therapeutische zolen en niet voor -of in combinatie met- andere behandelmethodes.
  • Het extra paar therapeutische zolen is niet inwisselbaar voor contanten of als korting op het eerste paar indien u geen gebruik wilt maken van de actie.

Online afspraak maken