Oncologische voetklachten

Oncologische voetklachten

Gevoelsstoornissen in de handen en voeten (neuropathie) is een veel voorkomend na chemotherapie bij hematologische kanker: 30% van de lymfklierkankerpatiënten geeft aan neuropathische klachten te ervaren. Bij multipel myeloom is dat percentage zelfs 55%. Neuropathische klachten kunnen de kwaliteit van leven behoorlijk verminderen: de pijn, tintelingen of een doof gevoel in handen en voeten of verlies van spierkracht beïnvloeden zowel het algemene dagelijkse- maar ook het professionele leven. 

Bij neuropathische klachten aan de voeten kan onze voetspecialist hulp bieden. Het doel is om de voeten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en/of te houden om de veiligheid en gezondheid van de patiënt te ondersteunen. Het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) heeft hierover op de website een nieuwsartikel gepubliceerd waarin uitgebreid wordt uitgelegd wat de podotherapeut kan betekenen. U kunt het hele artikel lezen hier lezen.

 

Contact en afspraak maken met Voetencentrum Elferink

U kunt uw afspraak zelf eenvoudig online inplannen maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor vragen of voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0572-745050. Voetencentrum Elferink is gevestigd in Hattem en Raalte.

 

Online afspraak maken

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.