Winkelmand
Gratis verzending vanaf € 40,- (voor NL & BE)
Bestel nu, betaal achteraf met Klarna
Levertijd 1-2 werkdagen*
Retourtermijn van 2 weken

Onderzoeksmogelijkheden

Tijdens een consult worden uw klachten besproken en worden uw voeten onderzocht. Afhankelijk van uw klachten zijn er diverse onderzoeksmogelijkheden en inspecties mogelijk. Wij raden u aan om altijd een paar schoenen mee te nemen die u vaak draagt. Wanneer u een sportblessures heeft, verzoeken wij u om uw sportschoenen mee te nemen. Aan de hand van slijtage aan uw (sport)schoenen kijken we bijvoorbeeld naar uw looppatroon en of de schoenen goed bij uw voet passen.

Mogelijke onderzoeken en inspecties 

  • Inspectie: de anatomische (stands)afwijkingen, verkleuringen of andere bijzonderheden worden gemeten
  • Palpatie: hierbij worden pijnklachten uitgelokt en er wordt gekeken naar mogelijke (stands)afwijkingen in de botstructuur.
  • Functieonderzoek: de bewegingsmogelijkheden en gewrichtsstabiliteit van de voeten en enkel wordt getest. Indien er klachten aan knieën, heupen en rug voorkomen wordt het functie onderzoek gedeelte uitgebreid.
  • Ganganalyse: het looppatroon wordt bekeken om afwijkingen en andere bijzonderheden te meten aan de voeten, enkels, knieën, heupen, rug en armen.
  • Voetdrukmeting: de onderkant van de wordt voeten bekeken om de drukverdeling te meten. Dit gebeurt door middel van een computergestuurde drukmeetplaat.
  • Podoscopie: de onderkant van de voeten wordt bekeken in combinatie met de lichaamshouding.
  • Inspectie van de dagelijks gedragen schoenen. Uw schoenen en slijtage aan de schoenen geven veel informatie over uw looppatroon en klacht(en).
  • 3D scan van de voeten: hieruit worden meerdere metingen gehaald zoals voetlengte, -breedte, balwijdte en wreefhoogte.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en trends.

Vul hier uw voornaam in.
Vul hier uw achternaam in.
Vul hier uw e-mail adres in.Ongeldig e-mail adres.
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.