Service & Retour

 

Past u schoen niet goed? Is het toch niet helemaal naar u wens? Geen probleem binnen twee weken laten we de producten welke niet naar uw wens zijn gratis bij u afhalen. Wij trachten een eventuele terugbetaling van je aankoopbedrag binnen 7 dagen na terug ontvangst van de zending verwerkt te hebben. Het product moet daarvoor ongeschonden en met originele verpakking bij ons ontvangen zijn.

 

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, kunt u deze binnen 14 dagen na leverdatum retourneren. In het pakket dat u ontvangt zit een retouretiket. Als u het pakket weer goed inpakt en dit etiket op het retourpakket plakt kunt u het kostenloos retour sturen. U kunt het bij alle PostNL servicepunten afgeven. Als u het afgeeft krijgt u een bewijs van verzending mee. Bewaart u dit briefje a.u.b. goed. Mocht er iets mis gaan met de terugzending dan hebben we dit briefje nodig.

Mocht er zich onverhoopt geen retouretiket in de doos hebben bevonden dan kunt u het gratis retourneren naar ons antwoordnummer. Ook dit pakket kunt u bij een PostNL servicepunt afgeven. Ons antwoordnummer is:

Elferink Schoenen, Antwoordnummer 1005, 8100 VB  Raalte, Nederland

Klik hier om het dichtbijzijnde PostNL servicepunt te zoeken via de PostNL Locatiewijzer.

Om verwerking van de retouren vlot te laten verlopen verzoeken wij u (een kopie van) de pakbon of een notitie met het ordernummer in de doos te doen. Mocht u het artikel graag geruild willen hebben voor een ander artikel dan verzoeken we u dit op de pakbon te schrijven.

Kosten voor de retourzending van bestellingen binnen Nederland zijn voor onze rekening, mits deze via ons retouretiket of via ons antwoordnummer gaan.

U kunt ook producten ruilen of retourneren in onze winkels. Het ruilen of retourneren in onze winkels is gratis. Voor een spoedige verwerking in de winkel verzoeken we u de factuur van de bestelling geprint mee te nemen naar de winkel.

Voor verdere vragen/toelichting kunt u contact opnemen via ons contactformulier.