Vacature - Filiaalmanager X11 Schoenen (30-38 uur)

X11 Schoenen

Ben je ondernemend, kun je een team motiveren en inspireren én word je blij van schoenen? Dan zoeken we jou! Want voor onze winkel X11 Schoenen in Raalte zoeken wij een:

Filiaalmanager (30 tot 38 uur)

Wat houdt het werk in?

Als filiaalmanager stimuleer je je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Jij trekt de kar van een fijn en hecht team! Je bent een voorbeeld en kunt je team inspireren en motiveren. Je durft lef te tonen, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent klantgericht. Daarbij is het uiteraard ook jouw taak om ervoor te zorgen dat de klant naar huis gaat met het juiste paar schoenen voor zijn of haar voeten. Jij en je team zorgen ervoor dat de klant wordt voorzien van de beste service!

In deze afwisselende functie ben je hoofdzakelijk bezig met het aansturen van je team, het verkopen in de winkel, winkelpresentatie en logistieke taken.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een zelfstandige, ondernemende, enthousiaste, flexibele en gastvrije collega die ons team in Raalte komt versterken en samen X11 Schoenen naar een volgend niveau kan tillen. Jouw werkdag is geslaagd als jij met jouw team hebt gezorgd dat klanten tevreden het pand verlaten met hun aankoop. Stil zitten is niks voor jou, je weet van aanpakken en ziet het werk liggen. En als je dan ook nog eens leergierig bent en bereid bent om met eventuele cursussen de nodige kennis op te doen; dan zouden we weleens een goede match kunnen zijn!

Leidinggevende ervaring in de schoenen- of modedetailhandel en het hebben van een rijbewijs is een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Raalte.

Over X11 Schoenen

X11 Schoenen is opgericht in 2011 en is gevestigd in Raalte. X11 Schoenen is het zusterbedrijf van Elferink Schoenen. In onze winkel verkopen wij veel bekende merken en bieden we een zeer breed assortiment met dames-, heren- en kinderschoenen. X11 Schoenen heeft in samenwerking met Elferink Schoenen een online webshop waar nog meer merken op verkocht worden.

Wat bieden we jou?

  • Een afwisselende en uitdagende baan
  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Werken in een gezellig team
  • Personeelskorting

Contact

Herken jij jezelf in deze vacature en kan je niet wachten om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan voor 17 mei a.s. via het sollicitatieformulier of stuur je cv en motivatie t.a.v. Niels Elferink naar vacature@elferinkschoenen.nl. Vergeet hierbij niet aan te geven op welke vacature je solliciteert. Voor eventuele vragen kun je mail sturen naar het hier genoemde e-mailadres.