Vacature Medisch Pedicure (8 tot 24 uur)

Voetencentrum Elferink

Word jij blij van patiëntencontact? Kan jij goed omgaan met de oudere doelgroep? Heb jij een diploma medisch pedicure (of ben je bijna klaar met de opleiding)? Dan zoeken we jou! Want voor ons Voetencentrum in Raalte en Hattem zoeken wij een:

Medisch pedicure (8 tot 24 uur)

Hoe ziet je werkdag eruit?

Jij komt als medisch pedicure zelfstandig te werken in de behandelkamer van Voetencentrum Elferink in de winkels van Elferink Schoenen. Je werkt nauw samen met de podotherapeuten van Voetencentrum Elferink en de gecertificeerde schoenadviseurs van Elferink Schoenen. Samen leveren wij complete voetzorg voor de klant. Van podotherapeutische zool, tot pedicure behandeling tot de juist passende schoenen.Wij vertellen jou hoe een werkdag eruit gaat zien op een doordeweekse dag met je nieuwe collega’s:

 • Voordat je start met de dag zorg je ervoor dat de behandelkamer netjes is en de spullen klaarliggen voordat je eerste patiënt komt.
 • Wanneer de kamer gereed is, is er nog even tijd om gezamenlijk met het team een kopje koffie of thee te drinken. De dag kan beginnen! · De hele dag zorg jij voor een schone praktijkkamer. Na elke behandeling wordt het instrumentarium gereinigd met een ultrasoonreiniger en vervolgens verpakt in sterilisatiezakjes in de autoclaaf gelegd.
 • De behandeling die jij hebt uitgevoerd bij jouw patiënt noteer je in het bijbehorende patiëntendossier. · Tussendoor kan er gebeld worden en sta jij de patiënten telefonisch te woord. Wanneer je het leuk vindt help je de podotherapeut met enkele podotherapeutische zaken.
 • Na enkele behandelingen is het hoogstwaarschijnlijk alweer 12:30 uur en is het tijd voor een lekker broodje. Je krijgt even tijd om bij te komen en er straks weer met volle energie voor te gaan!
 • De dag vliegt voorbij, jij helpt de ene patiënt naar de ander. Is er even ruimte tussen de behandelingen door? Dan is er nog tijd voor een kopje koffie of thee om even bij te tanken. · Nog even en dan is de werkdag voorbij! Jij zorgt ervoor dat de behandelkamer wordt gestofzuigd en gedweild zodat deze weer startklaar is voor de volgende dag.
 • Het is 17:30 uur, je bent klaar met de werkdag. De behandelkamer is netjes, de autoclaaf staat aan en de patiëntenadministratie is gedaan. Tijd om naar huis te gaan!

Wie zijn wij?

Voetencentrum Elferink is een jong bedrijf met meerdere specialismes onder één dak en heeft haar vestigingen in Raalte en Hattem. Er is een directe samenwerking met Elferink Schoenen. Elferink schoenen biedt een uitgebreid assortiment van schoenen en is gespecialiseerd in comfortschoenen.

Dit maakt dat er veel klanten met voetproblemen bij de schoenwinkel aankloppen. Het doel van Voetencentrum Elferink en Elferink schoenen is om iedereen lekker te laten lopen. Dit kan door een goed passende schoen en het geven van de juiste voetzorg. Om in dat kader nog betere service en dienstverlening te kunnen bieden is er voor de locaties Raalte en Hattem een zelfstandig werkende pedicure.

Wij zijn een groeiende organisatie wat ook mogelijkheden geeft in het uitbreiden van de gevraagde uren op de andere locaties van Elferink Schoenen.

Wie zoeken wij?

Je bent een gediplomeerde medisch pedicure en je vindt het vak leuk om uit te oefenen. Je woont in de regio en je bent in het bezit van een rijbewijs. Verder vinden we het belangrijk dat jij:

 • Voetbehandelingen bij risicogroepen zoals de diabetische, reumatische en oudere voeten etc. gespecialiseerd kan uitvoeren.
 • Een specialisatie medisch pedicure hebt of bijna klaar bent met de opleiding tot medisch pedicure.
 • Een registratie hebt in het KRP van ProCert.
 • Goed bent in communicatie met de verschillende stakeholders waar je als pedicure mee in aanraking komt (podotherapeuten, gecertificeerde schoenverkopers, huisartsen/specialisten, patiëntengroepen etc.).
 • Enthousiast wordt van samenwerken.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een organisatie met een prettige werksfeer, met ambitie en groeipotentie. Je krijgt van ons de beschikking over alle benodigde apparatuur en instrumentarium. Daarnaast bieden wij jou het volgende aan:

 • Een afwisselende en uitdagende baan
 • Gevarieerde werkomgeving
 • Arbeidsovereenkomst van 8-24 uur. Werktijden en werkdagen worden in overleg bepaald.
 • Goede secundaire voorwaarden
 • Ruimte voor individuele loopbaanwensen, zoals opleidingsmogelijkheden
 • Zelfstandig werken in een multidisciplinair team

 

Contact

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op door een korte motivatie met CV te sturen naar l.vandergalien@voetencentrumelferink.nl. Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Laura van der Galiën, management, per mail of via 0572-745050.