Vacature - Verkoopmedewerker Emmeloord (20-24 uur)

Emmeloord

Word jij blij van schoenen en heb je gevoel voor mode? Ben je representatief en communicatief? Dan zoeken we jou! Want voor onze schoenenzaak in Emmeloord zoeken wij een:

Parttime verkoopmedewerker (20 tot 24 uur)

Wat houdt het werk in?

Als verkoopmedewerker geef je bij Elferink Schoenen écht advies op maat. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de klant naar huis gaat met het juiste paar schoenen voor zijn of haar voeten. Want lekker lopen, dat vinden wij erg belangrijk, we geven er zelfs garantie op!

In deze afwisselende functie ben je hoofdzakelijk bezig met de verkoop in de winkel, maar logistieke taken en het verwerken van online bestellingen horen ook bij je werkzaamheden.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een enthousiaste, gastvrije en modebewuste collega om ons team te versterken. Jouw werkdag is geslaagd als klanten tevreden het pand verlaten met hun aankoop. Stil zitten is niks voor jou, je weet van aanpakken en ziet het werk liggen. En als je dan ook nog een leergierig bent en bereid bent om met eventuele cursussen de nodige kennis op te doen; dan zouden we weleens een goede match kunnen zijn!

Ervaring in de schoenen- of modedetailhandel en het hebben van een rijbewijs is een pré, maar geen vereiste. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio. Je werktijden zijn in elk geval de vrijdagmiddag en avond, om de week een zaterdag en de maandelijkse koopzondagen. De overige uren zijn in overleg. 

Over Elferink Schoenen

We zijn met 7 winkels en een webshop een grote regionale speler in de schoenendetailhandel. In al onze winkels bieden we een zeer breed assortiment met dames-, heren- en kinderschoenen. Lees meer.

Wat bieden we jou?

  • Een afwisselende en uitdagende baan
  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Werken in een gezellig team
  • Personeelskorting

Contact

Heb je interesse en voldoe je aan de criteria? Stuur je cv en motivatiebrief naar vacature@elferinkschoenen.nl. Vergeet hierbij niet aan te geven op welke vacature je solliciteert. Voor eventuele vragen kun je een mail sturen naar het hier genoemde e-mailadres.