Vacature Weekendkracht Nunspeet (10 uur)

Nunspeet

Op zoek naar een leuke bijbaan naast je opleiding én gek op schoenen? Dan zoeken we jou! Want voor in onze winkel in Nunspeet zoeken we een:

Weekend- en vakantiemedewerker (10 uur)

Wat houdt het werk in?

In deze afwisselende functie ben je vooral bezig met de verkoop in de winkel. Je geeft klanten advies op maat. Hierdoor verlaat de klant de winkel met het juiste paar schoenen voor zijn of haar voeten. Want lekker lopen, dat vinden we belangrijk, we geven er zelfs garantie op.

Naast de verkoopwerkzaamheden ondersteun je de verkoopmedewerkster met logistieke taken en het verwerken van online bestellingen.

Wie zoeken we?

Je benadert klanten op een enthousiaste en gastvrije manier en bent 16 jaar of ouder. Jouw werkdag is geslaagd als klanten tevreden het pand verlaten met hun aankoop. Stil zitten is niks voor jou, je weet van aanpakken en ziet het werk liggen.

Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio. Je werktijden zijn in elk geval de vrijdagavond, zaterdag en eventuele koopzondagen. In de vakantieperiodes werk je graag extra uren.

Over Elferink Schoenen

We zijn met 6 winkels en een webshop een grote regionale speler in de schoenendetailhandel. In al onze winkels bieden we een zeer breed assortiment met dames-, heren- en kinderschoenen. Lees meer.

 Wat bieden we jou?

  • Een afwisselende en uitdagende bijbaan
  • Een marktconform salaris
  • Werken in een gezellig team
  • Personeelskorting

Contact

Heb je interesse en voldoe je aan de criteria? Stuur je cv en motivatiebrief naar vacature@elferinkschoenen.nl. Vergeet hierbij niet aan te geven op welke vacature je solliciteert. Voor eventuele vragen kun je een mail sturen naar het hier genoemde e-mailadres.