Verzending en Levering

Levering

Je kunt tijdens het bestellen kiezen voor levering op een opgegeven adres of voor afhalen in de winkel. De schoenen die je wilt bestellen zullen gereserveerd worden in het filiaal van je keuze. Hier kun je de schoenen direct passen en eventueel ruilen of van je bestelling afzien. Betalen kan ook in de winkel zelf. Kies je voor levering aan huis, dan kun je je schoenen kosteloos retourneren mochten ze niet bevallen.

 

Verzending

In samenwerking met PostNL wordt de bestelling bij je thuis bezorgd. Op het moment dat je bestelling wordt verstuurd ontvang je van ons de factuur van je bestelling per e-mail. Tevens ontvang je een e-mail van PostNL met de track & trace code van het pakket en een indicatie wanneer het pakket bij je wordt bezorgd. Een PostNL-pakketbezorger levert je bestelling, op het door jou opgegeven afleveradres, af. Je kunt het adres zelf aangeven. Dit mag bij je thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op je werk of bij je buren. Tijdens de bestelling kun je een afleveradres aangeven.

Is er niemand op het afleveradres aanwezig dan wordt op de volgende werkdag een tweede bezorgpoging gedaan. Indien ook de tweede keer niemand op de afleverlocatie aanwezig is zal het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt worden gebracht. Je krijgt een melding in de brievenbus. Met deze melding kun je het pakket bij het PostNL servicepunt dat op de melding staat afhalen. Het pakket blijft hier drie weken liggen. Het kan zijn dat hier verzocht wordt een identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of rijbewijs) te tonen.

Bij bestellingen die uit meerdere paren schoenen bestaan kan het voorkomen dat de schoenen zich in magazijnen op verschillende locaties bevinden. Normaal gesproken zullen wij alle schoenen tegelijk verzenden en verzamelen we alle paren op een centrale locatie van waar ze verzonden worden. Houdt bij orders met meerdere paren schoenen daarom rekening met een langere levertijd. Mocht dit het geval zijn dan wordt je hiervan per mail op de hoogte gesteld. 

Door corona is de druk op pakketbezorgers zoals PostNL groot. Hierdoor kan het zijn dat je pakket later bezorgd wordt dan je gewend bent. Via je persoonlijke Track and Trace code die je van PostNL ontvangt, kun je de status van de bezorging checken.

 

Verzending tijdens de sale

Hou er rekening mee dat het in de (drukke) sale periode wat langer kan duren voor je bestelling verwerkt wordt. Hou rekening met een maximale levertijd van vijf werkdagen. Plaats je een order met meerdere paren schoenen? Dan kan het gebeuren dat deze schoenen in magazijnen op verschillende locaties staan. Wij sturen de paren dan naar één locatie en versturen vanaf daar de bestelling naar de klant. Indien dit het geval is ontvang je van ons een bericht met de datum van verzending. 

 

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 40,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland en België. Bij bestellingen onder de € 40,- rekenen wij € 6,75 verzendkosten. Bij verzending van bestellingen buiten Nederland of België worden altijd verzendkosten in rekening gebracht. De kosten hiervoor vind je in je winkelwagen wanneer je je producten bestelt. 

Wanneer de totale waarde van de bestelling na een eventuele retourzending onder de € 40,- uitkomt zijn wij alsnog genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen. Wij verrekenen deze verzendkosten met het aankoopbedrag dat je van ons terug krijgt voor de geretourneerde schoenen.