Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 40,-
Gratis retourneren binnen Nederland
Online schoenen reserveren in de winkel
Achteraf betalen
Levertijd 1-2 werkdagen*

Gratis verzending vanaf € 40,- (voor NL & B)

Bestel nu, betaal achteraf met Afterpay

Levertijd 1-2 werkdagen*

Online schoenen reserveren in de winkel

Over Elferink Schoenen

Elferink Schoenen biedt een uitgebreid assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen. In de winkels richten we ons op service en deskundig advies. Ons doel is om voor iedereen goed passende en comfortabele schoenen te vinden. Elferink Schoenen is gespecialiseerd in comfortschoenen. Zo hebben wij een groot assortiment damesschoenen met een uitneembaar voetbed. Hier kunt u een eigen correctiezool inleggen. Ons assortiment is een combinatie van comfortschoenen en stijlvolle, modieuze schoenen en kenmerkt zich door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij Elferink Schoenen staat service voorop. Wij behandelen iedere klant met de beste service en hechten veel waarde aan een persoonlijk, deskundig advies. Ook voor goede kinderschoenen kunt u bij ons terecht. De voeten van uw zoon of dochter worden deskundig opgemeten en er worden goed passende schoenen bij gezocht. De schoenen in het assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor de zich snel ontwikkelende kindervoet en zijn in verschillende breedtematen verkrijgbaar. Wilt u daarna nog even voor uzelf rondkijken? Geen probleem, onze meeste winkels hebben een kinderhoek. Hier vermaakt uw zoon of dochter zich prima en zo kunt u rustig verder winkelen. 

 

Ons assortiment

Het assortiment voor zowel dames, heren als kinderen bestaat uit een combinatie van sportieve en nette schoenen. In totaal heeft Elferink meer dan 160 verschillende merken in het assortiment. In onze winkels in Hattem en Raalte en hier op de website bieden wij ook een ruim assortiment wandelschoenen voor dames en heren. In de winkels kunnen we u adviseren over welke wandelschoenen het meest geschikt zijn. Daarnaast heeft u keuze uit erg veel stijlvolle en modieuze schoenen met een uitneembaar voetbed of in een speciale breedtemaat. Alle schoenen uit de winkels vindt u terug op de website. Bekijk op uw gemak alle schoenen, sneakers, laarzen en sandalen online. Met behulp van het menu en filter kunt u precies selecteren welke schoenen u wilt zien. U kunt uw favoriete schoenen eenvoudig via de website bestellen maar u kunt er ook voor kiezen om het paar in één van de winkels te reserveren. U kunt dan ter plekke passen en zo bent u er zeker van dat uw maat in het filiaal aanwezig is.

 

Onze winkels

Elferink Schoenen is een schoenenzaak met vestigingen in Dronten, Emmeloord, Hattem, Kampen en Raalte. Mocht u in één van onze winkels een product hebben gezien dat niet meer in de gewenste kleur en/of maat verkrijgbaar is, dan kunnen we het eenvoudig bestellen vanuit een ander filiaal of via de webshop. In Raalte is ook de X11 schoenenwinkel gevestigd. Dit is een onderdeel van Elferink Schoenen, maar X11 Schoenen biedt een ander assortiment aan. Bekijk de collectie nu via onze website of kom langs in één van onze filialen! Bekijk hier de pagina over onze winkels voor meer informatie en beelden van ieder filiaal.

 

Elferink schoenen Raalte   Elferink schoenen Kampen   Elferink schoenen Hattem 

Elferink Schoenen Emmeloord   Elferink Schoenen Dronten   X11 schoenen Raalte

Terug naar boven