Damesschoenen met uitneembaar voetbed

Voor een aantal voetklachten worden speciale inlegzolen of steunzolen aangeraden door de podotherapeut. Schoenen met een uitneembaar voetbed zijn dan ideaal. De binnenzool ligt los in deze schoenen zodat je deze eruit kunt halen en kunt vervangen door een eigen inlegzool. Wanneer de inlegzool bovenop een binnenzool wordt gelegd blijft er minder ruimte in de schoen over. 

Collectie

Tegenwoordig worden schoenen met een uitneembaar voetbed in alle soorten en maten geproduceerd en zijn er ook vele modieuze modellen verkrijgbaar. Van enkellaarsjes tot bikerboots en van chelseaboots tot sneakers; voor elk seizoen is er een geschikt model. Daarnaast heb je keuze uit sportieve, nette of trendy schoenen. Wat je stijl ook is, er is altijd een merk dat bij je past. Piedi Nudi heeft bijvoorbeeld een hippe collectie met diverse prints, Durea daarentegen kiest meer voor neutrale kleuren. Gabor heeft stijlvolle en vrouwelijke schoenen en Aqa heeft een hippe collectie en richt zich op jongere vrouwen.

Breedtematen

De meeste schoenen worden in diverse wijdtematen geproduceerd. De één heeft smallere of bredere voeten dan de ander, maar voor een aantal voetklachten is het ook van belang dat de schoenen ruim zijn aan de voorkant. Daarnaast valt het ene merk groter en breder uit dan het andere.In het linkermenu naast de producten kun je de juiste breedtemaat selecteren. Wil je advies hierover? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkels voor een persoonlijk en professioneel advies.

 

Bikerboots - uitneembaar voetbed Enkellaarzen - uitneembaar voetbed Laarzen - uitneembaar voetbed
Veterlaarzen - uitneembaar voetbed Veterschoenen - uitneembaar voetbed Wandelschoenen - uitneembaar voetbed