Jochie

Jochie

Jochie kinderschoenen

Jochie kinderschoenen

Jochie kinderschoenen zijn er voor kinderen in die in de eerste fase van het lopen zitten; vanaf het eerste moment dat ze zelfstandig kunnen staan en zich optrekken tot volledig zelf kunnen lopen. Voor de fase waarin ze echt goed kunnen lopen en ook gaan rennen heeft Jochie een apart merk schoenen ontwikkeld; Freaks kinderschoenen. Dit is de grote broer van Jochie schoenen en de collectie bestaat uit stevige schoenen met een hippe uitstraling. Inmiddels zijn de merken samengevoegd en gaan ze verder als Jochie & Freaks

Jochie maakt al meer dan 60 jaar kinderschoenen en vakmanschap staat dan ook centraal. Voor iedere ontwikkelingsfase in de kindertijd ontwerpen en produceren ze geschikte schoenen. De kinderschoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, hebben een perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort. Voor de kleinsten die net leren staan en lopen ontwerpt Jochie flexibele kinderschoenen. Wanneer je kindje wel gaat staan maar nog niet loopt is het belangrijk dat de voetjes vrij kunnen bewegen. Dit is beter voor de ontwikkeling van de voeten. De schoenen moeten erg soepel zijn, zowel het materiaal als de zool.

In de fase van het voorzichtig (hand)lopen moeten schoentjes wat steviger zijn omdat het gehele gewicht dan op de voetjes rust maar nog steeds moet de schoen soepel zijn. Zodra je kindje zelfstandig los gaat lopen moet het de voeten goed kunnen afwikkelen. Hiervoor moet de zool stevig zijn maar de schoen nog steeds soepel. Je kindje moet niet gaan glijden in de schoen of er scheef op gaan lopen. Daarnaast hebben de eerste loopschoentjes een anti-slipzool, zodat je kindje veilig kan lopen zonder uit te glijden.

 

Jochie jongens            Jochie meisjes

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Beschikbare maten:
  30  31  32  33  34
 2. Beschikbare maten:
  30  31  32  33  34
 3. Beschikbare maten:
  Meerdere maten beschikbaar
 4. Beschikbare maten:
  Meerdere maten beschikbaar
  Jochie
  Groen
  Veterboots
  Normale prijs € 79,95 Vanaf € 35,00
  Beschikbare maten:
  24
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina